kızım jilesinin önünü nar lekesi yaptı nasıl çıkar ne ile temizlesem iz kalmaz bilmiyorum bileniniz varsa bir el atsada şu lekelerden kurtulsam
kızım jilesinin önünü nar lekesi yaptı nasıl çıkar ne ile temizlesem iz kalmaz bilmiyorum bileniniz varsa bir el atsada şu lekelerden kurtulsam
Hani pembe bir leke çıkarıcı var ya, her ülkede adı başka galiba, Vanish olabilir. Onun çubukları çıkmış, UHU çubuğu gibi. Her türlü lekeyi çıkartıyormuş.
hiç müdehale etmeden kuru temizlemeye verin. meyve lekesi olduğunu söleyin. en temizi bu
seldaalp yazdı:
çubuğunu görmedim ama dün marketten kosla vanish aldım ,denemedim dahaRüyA yazdı:
Hani pembe bir leke çıkarıcı var ya, her ülkede adı başka galiba, Vanish olabilir. Onun çubukları çıkmış, UHU çubuğu gibi. Her türlü lekeyi çıkartıyormuş.
bence kuru temizlemeye ver selda
hiç riske atma
[quote]
aylin_ yazdı:
bence kuru temizlemeye ver selda
hiç riske atma
[/quote
öylemi yapsam acaba yaa...ama biz çok nar tüketiyoruz herseferinde kuru temizle ile başedemem de...
bu jileyede dünyanın parasını verdim bayramda giydi birde geçen gün arkadaşında o iki arada benden habersiz yemiş o narı yoksa ben önüne bişi takardım