09.09.2009 hıc hayırlı gelmedı bence:(

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • angelgreen
    Daimi Üye
    • 2162

09.09.2009 hıc hayırlı gelmedı bence:(

09.09.2009 hıc hayırlı gelmedı bence bırkaç gun once mıllet ozellıkle bugun evlenebılmek ıcın sıraya gırmış dıye okumuştum bugun ıse olanlara bakın bır taraftan sel haberlerı bır taraftan yağmalanan dukkanlar en önemliside doğudan gelen şehıt haberlerı bukadar kötu gundemlerın ardından gule oynaya evlenmeye gıdemezdım herhalde mılletın ıcı kan ağlarken ben orada mutluluk oyunu oynayamazdım gıbı gelıyor

Allah herkezın yardımcısı olsun , ölenlerınde allah rahmet eylesın cennet kapıları açık olsun inşallah dıyorum
  • imported
    Onur Üyesi
    • 11710

Re: 09.09.2009 hıc hayırlı gelmedı bence

hayat bir şekilde devam ediyor ama...

burda bile öyle değil mi, bir forumda üzülüyoruz, ahlayıp vahlıyoruz, bir başka forumda sevinç naraları atabiliyoruz aynı anda

düğün günü babası ölen birini duymuştum bizim burda, tabii ki çalgılı çengili eğlenceli bir düğün olmamış ama olmuş sonuçta

haberlere maalesef herkesin canı yanıyor, çok acı ama hayat devam ediyor yine de...

Comment

• imported
      Daimi Üye
      • 3759

yapacak birşey yok sonuçta hayat devam etmek zorundayız
      Allah herkesin yardımcısı olsun
      ölenlere Allah rahmat eylesin
      kalanlara sabır versin
      zor bir durum nede olsa

Comment

• imported
        Daimi Üye
        • 2162

Orası öyle elbette benım demek ıstedığım ınsanlar abuk sabuk şeylere ıtımat edıp saçma sapan şeylere değer verıyorlar.Ama gün ola harman ola 9.9.2009 da evlense ne olur evlenmese ne olur sonuçta mutluluklarla değil benım huzunle hatırlayacağım bır gun olduktan sonra hayatı boş şeylerle değer vererek gecırenlereydı lafım.

Comment

• imported
          Onur Üyesi
          • 38331

Nasreddin Hoca ne demiş?
          " Hanım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamet"...

Herkesin bir kıyamet anı vardır.
          Genelleştirmek doğru değil(iyi veya kötü olarak, farketmez)

Comment

Working...
          X