ne zamandır bööle bir forum açılmamıştı
beni merak ediyorsanız yandaki bayan benim işte
ne zamandır bööle bir forum açılmamıştı
beni merak ediyorsanız yandaki bayan benim işte
memnun oldum vildan hnm
yalannnnnn!
ben merak ediyodum kalktim edirne'lere geldim gordum seni ama gordugum kadinla resimdeki kadin ayni degiller
yanlis anlama, ikisi de birbirinden guzel ama bu resimdeki sanki saclarini kestirmis zayiflamis cok daha bi cekici hatun olmus
teşekkür ederimburak_2002 yazdı:
memnun oldum vildan hnm
ne güzel iltifat bu böyle, çok teşekkür ederimcigdemay yazdı:
yalannnnnn!
ben merak ediyodum kalktim edirne'lere geldim gordum seni ama gordugum kadinla resimdeki kadin ayni degiller
yanlis anlama, ikisi de birbirinden guzel ama bu resimdeki sanki saclarini kestirmis zayiflamis cok daha bi cekici hatun olmus
evet saçlarımı kestirdim ve senle görüştükten sonra daha bir 10 kilo vermiş halim bu
çekicilik kısmına diyeceğim birşey yok ama zayıfladıkça kendime olan özgüvenim geri geldi diyebilirim
Maşallah
cidden cok hos olmus boyle Vildan. sakin bozma diyetini, harika gorunuyorsun canım. cok sevindim senin adina...eyselim yazdı:
ne güzel iltifat bu böyle, çok teşekkür ederimcigdemay yazdı:
yalannnnnn!
evet saçlarımı kestirdim ve senle görüştükten sonra daha bir 10 kilo vermiş halim bu
çekicilik kısmına diyeceğim birşey yok ama zayıfladıkça kendime olan özgüvenim geri geldi diyebilirim
su kilo verme moduna bi de ben girebilsem ne iyi olacak
Tebrikler Vildan kilo için
çok hoş görünüyorsun
Çok hoşsun!
bu beğendiğin anlamına geliyor di mi bücürgülşen yazdı:
Maşallah
offff bugünlerde yiyip yiyip şişmanlamayanlara gıcık oluyorum da, kusura bakma