ancinin msn sapık forumundan aklıma geldi..
orayada yazdım ama burayada yazıcam tutmayın beni......
eskiden annemin mahallesinde şeyini çıkarıp genç kızlara ve kadınlara gösteren bir adam vardı..
o dönem tüm evlerde binalarda kadınlar arasında o adamı konuşuluyor, filanca mahallede görülmüş düngece,bilmemkinim karısına göstermiş, filancanın kızınada denk gelmiş diye.
ben orta 1 öğrencisiyim, 2-3 yaşlarında yeğenim ve büyükçe bir kavanoz süt kucağımda eve çıkıyorum.
3. katın merdiveninde bir adam iniyor bende çıkıyorum, tabi o zaman binaların içi bu kadar aydınlıkta değil
( sanki disco mübarek )
adam inerken sağa geçmedi ve bana taraf yönde,önümde durdu benden 2-3 adım üstte merdivende. bende kafamı kaldırıp baktım hani gayri ihtiyari bakmamla
ayyyyyy ayyyyyy aayyy annneeee annnneeee diyip süt kavanozunu adama fırlatmam ve adamın merdivenlerden 3er 5er inerek kaçması....
amca üst basamakta durmuş pantolonunun ferumarı açık elinde kara siyah bişe tutmuş sallıyor
sonra tüm bina çıktı tabi sesime... ama onlar çıktığında bende ses seda kalmamış yere çökmüş ağlıyordum...
annem damağımı kaldırdı su içirtti..
velhasıl o dönem o adamın şeyini neredeyse tüm şehir kadınları ve genç kızları görmüş olduk.