Arkadaşlar 4.sezon DVD leri satılıyormu piyasada bilgisi olan var mı?
1.-2.-3. sezonların dvd izleyip bitirdim..4.sezona gelince kaldım,piyasada yok bulamadım
İnternettende izlemek güzel olmuyor ,zevk vermiyor ,görüntü kalitesi kötü oluyor :roll:
1.-2.-3. sezonların dvd izleyip bitirdim..4.sezona gelince kaldım,piyasada yok bulamadım
İnternettende izlemek güzel olmuyor ,zevk vermiyor ,görüntü kalitesi kötü oluyor :roll:
orjinal yoktur sanırım....
ama dvd satan yerler netten indirip dvd ye aktarıp satıyorr.
Ben aylar önce almıştımm mesela
bende 4. sezonu internetten izlediğim için bi fikrim yok gerçektende zevkli olmuyor
Demett gelirken getirde bende izlim 1-2-3 'ü
Valla bizde izleyelim lostçu olalım
Senin için araştıracağım..
eşim izliyordu bir ara ama nerden buldu bilmiyorum
tüm iş arkadaşrarı lostçu,hep beraber kafa kafaya verip bulup buluşturuyorlar ama nasıl.... bilmiyorum
akşama sorup yazarım sana
Bende bulamadım malesef
4.sezon henüz çıkmadı demetcim- buyur gel çeteye bi kahvemizi iç )))
E peki 4.sezonu herkes internetten ,digitürkten ,yada internetten indirilme DVD lerdenmi izledii ??
Çıkarmı acaba 4.sezon orjinal dvd leri piyasaya :roll:
(beklesemmii ,yoksa netten kötü görüntüyle izlemeye razı mı olsam diye sesli düşüneyim ..)
canım çok geç kaldım kusura bakma,akşam aklıma geldi eşime sordumbegonvil yazdı:
E peki 4.sezonu herkes internetten ,digitürkten ,yada internetten indirilme DVD lerdenmi izledii ??
Çıkarmı acaba 4.sezon orjinal dvd leri piyasaya :roll:
(beklesemmii ,yoksa netten kötü görüntüyle izlemeye razı mı olsam diye sesli düşüneyim ..)
netten indirip izliyorlarmış,görüntü ve ses netmiş
başka yerde de yokmuş zaten bulunmazmış 4. sezon
Demet ,
bizde DVİX fonrmatında 4. sezon mevcut.Çok kötü değil.
İstersen gönderebilirim.
DVD leri çıkar, ama ne zaman?
Beklerim dersen sen bilirsin.
Ama 4. sezon dizinin seyrini değiştiriyor.Seyret derim)
sevgilerlebegonvil yazdı: