Biz bu aralar oyuncak hikayesi ve aslan krala taktık kafayı hele aslan kraldan gına geldi mufassayla yatıp simbayla kalkıyoruz.Bizim zamanımızda böyle çizgi filmler yoktu şimdi o kadar güzel şeyler varki.Tavsiye edebileceğiniz çizgi film var mı?
Biz bu aralar oyuncak hikayesi ve aslan krala taktık kafayı hele aslan kraldan gına geldi mufassayla yatıp simbayla kalkıyoruz.Bizim zamanımızda böyle çizgi filmler yoktu şimdi o kadar güzel şeyler varki.Tavsiye edebileceğiniz çizgi film var mı?
GEÇENLERDE STARDA BİR ÇİZGİ FİLME TAKILDIM HAYATIM BOYUNCA BU KADAR KÖTÜ VE VAHŞET İÇERİKLİ BİR ÇİZGİ FİLM DAHA GÖRMEDİM...SAMURAY KILIÇLARIYLA BİRBİRLERİNİ KESİYORLAR KANLAR AKIYOR. KÜFÜRLÜ VE "KAFANI KOPARTICAM.ÖLDÜRMEKTEN "FİLAN BAHSETİYORLAR.DEVLETİN EL KOYDUĞU KANALDA YENİ NESİLLERE VAHŞETİMİ ÖĞRETECEKLER..GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ÇOK KORKTUM..
EĞER SİZEDE DENK DÜŞERSE SEYRETTİN FİKİRLERİNİZİ SÖYLEYİN.
Ben bizim zamanımızın çizgi filmlerini çok arıyorum gerçekten.Ama şimdi o yokluğu kapattı sağolsun CNBC-E.Cümbür cemaat HEIDI , VIKINGLER çizgi film değil ama ailece çok sevdiğimiz MUPPETSHOW.
Bir de babaannemiz anlattı.TRT1 de hafta arası öğleden sonra kuklalı bir prog. varmış.Onur'un hayatı duruyormuş o başlayınca.Gerçekten de işten eve tel. açtığımda o saatte oğlumun sesi çıkmıyor.
Sevgiler
ben şimdiki çizgi filmleri hiç sevmiyorum...eskilerden tavsiye edebilir...
tom&jerry,simsın ailesi(doğru yazmışımdır umarım) red kıt jetgiller
Bizim arşivi sayayım
Aslan Kral 2-3
Oyuncak Hikayesi 1-2
Bir böceğin Yaşamı
Peter Pan
Tarzan
Herkül
Sevimli Canavarlar (bu filmi çocuklar yalnız izlemezsin bazı sahnelerde ileri sarmak gerekiyor)
Şaşkın İmparator
El Dorado Yolu
Piglet (ama sneinkinin zevki belli bu film ona yavaş gelir)
Tavuklar Firarda
unuttuklarımda olabilir, bazı filmin 2.CD'sine hiç geçmedik bazısını da defalarca izledik ama çok keyifli. Geçenlerde sinemaya ayı kardeşi izlemeye gittik, yakında DVD'si gelirse muhakkak alırız.
İyi seyirler
Oğlum henüz çizgi film seyretmiyor ancak severek izlediği bir program var oda "MAVİ EVDEKİ AYI "
Bende izledim o filmi Kahramanın ağzında bir sigara.O yüzden cd alıyorum ben bakıcıya izletme diyorum ama o da uğraşmazki!Allah yardımcımız olsun.Biz elimizden geldiği kadar uyguluyoruz ya cocuğumuzun arkadaşlarından biri vahşi olursa Aman Allah korusun!
BİLİYORMUSUN BEN ARTIK PARANOYA OLDUM VALLA ÇOCUK KAFASINA VURSA YA DA BİRİNE VURSA KİMDEN ÖĞRENDİ DİYE ARAŞTIRIYORUM DEDİĞİN GİBİ ALLAH KORUSUN.
Bana bir arkadaşım mavi evdeki ayı programının çizgi filmini tavsiye etti.Vcd ve dvd olarak satılıyormuş. Ama ben henüz almadım...
Kızım henüz çizgi filmlerle ilgilenmiyor bir tek Muppet Show'u seyrediyor.
Bense CNBCe deki bütün çizgi filmleri fırsat buldukça seyrediyorum. Özellikle çocukluğumun çizgi filmleri Heidi, Vikingler, Snoopy (Ben çocukken snoopy'ye aşıktım ) ve nickelodeon kuşağındaki bütün çizgi filmler, favorilerim Rugrats, CatDog ve Ginger bi de sünger Bob var tabii, geriye pek bişey kalmadı ama