Bana hangi markadan memnun kaldığınızı söyleyebilir misiniz?
Bana hangi markadan memnun kaldığınızı söyleyebilir misiniz?
Ne bilim ya?
Bak bunu buldum:
Dikkat, yemek pişiren erkek var!
Hemen itfaiyeyi çağırın!
Bu sahne dün bizde yaşandı da..
Tek diyebileceğim emayeden şaşma, şu inox minox dediklerine bulaşma.
tamam İncicim, emaye olacak.Inci&Deniz yazdı:
Tek diyebileceğim emayeden şaşma, şu inox minox dediklerine bulaşma.
Burçin ben evlenirken(7 sene oldu) adı sanı belli olmayan bi tane almıştım gayette iyi çıktı...annemler bosch marka aldı(2 sene ancak oldu) pek memnun değiller...tavsiyem çokta markaya takma bence...
Benimki de Beko idi, erkenden göçtü gittiKızım_Aleynam yazdı:
Burçin ben evlenirken(7 sene oldu) adı sanı belli olmayan bi tane almıştım gayette iyi çıktı...annemler bosch marka aldı(2 sene ancak oldu) pek memnun değiller...tavsiyem çokta markaya takma bence...
Bence de inox alma sakın Burçin'cim...Ne yaparsan yap leke kalıyor.
Yok çok param var harcamam lazım diyorsan , şu dokununca leke tutmayanlardan alabilirsin.
Burçin,
92 de evlenirken Arçeliğin set üstünü almıştım.2004 e kadar kullandım.Ev alıp geçerken mutfağı ankastre yapacağım için Düzcede köydeki eve götürdüm.
Hala gittikçe kullanıyorum.Sadece çakmağı bozuldu.
inox alamam zaten. Eve temizlikçi bile tutmadım sizi bekliyorum temizletmeye. Ona o kadar para verir miyim hiç
Elifcim 225,00 YTL'ye emaye setüstü buldum onu alacağım zannedersem Arçelik marka
Ben kızlar gelip temizledikten sonra,iznimde bir akşam çat kapı gelmeyi planlıyorum yeni evine.harry_potter yazdı:
inox alamam zaten. Eve temizlikçi bile tutmadım sizi bekliyorum temizletmeye. Ona o kadar para verir miyim hiç
Elifcim 225,00 YTL'ye emaye setüstü buldum onu alacağım zannedersem Arçelik marka