sormak istedim acaba evde muhabbet kuşumuz var oğlum çok istediği için aldık ama aklımdanda çıkmıyor değil acaba evde muhabbe kuşunun olmasının çocuğa bi zararı olur mu bilen var mı arkadaşlar
sormak istedim acaba evde muhabbet kuşumuz var oğlum çok istediği için aldık ama aklımdanda çıkmıyor değil acaba evde muhabbe kuşunun olmasının çocuğa bi zararı olur mu bilen var mı arkadaşlar
arkadaşım zararını bilemicem ama bizde kızımız istiyor diye almıştık,sürekli eline almak istiyodu..didem_emir yazdı:
vermiyoduk ama yinede aşağıya indirip seyretmesine müsade ediyoduk,zavallı kuş iki ay dayanabildi,noldu bilmiyorum ama öldü
ve kızım çok ağladı,bu yüzden bi daha eve böyle şeyler almayı düşünmüyorum,hala aklına geldikçe ağlıyo...
bizim evde yok çünkü evin annesi korkuyor))
ama komşumuzda var..kaan emre deli oluyor üstelik iki tane biri sarı diğeri mavi onlar kafeste çırpındıkça kaan emrenin kahkalarını duymalısınız...
sanırım artık bizim evde bir muhabbet kuşu olacak))