Bence bu sefer de düğün olamadan biter
Bence bu sefer de düğün olamadan biter
I don't care(umursamıyorum) Var mısın-yok musun bakacağız.
İtiraf edeyim bende bu yarışma çıktığından beri izlemiyorum doğru dürüst, yarışmanın reklam aralarında bakıyorum sadece vakit geçsin diyenerdogan yazdı:
I don't care(umursamıyorum) Var mısın-yok musun bakacağız.
Nasıl biterse bitsin ,bitiyor allama şükür..
Canlı yapacaklarmış. Nasıl becerecekler acaba? Will and Grace'in bir bölümü canlı olmuştu, tiyatro gibi süperdi ama gülmeyeyim derken patlıyorlardı resmen
Kritiklere gelince bu sefer de Bıçak Sırtı'ndan transfer olan sarışın kız ortalığı karıştırır herhalde.
Bu dizi eskiden bizim sitenin en favoro dizisiydi.Tubaasan yazdı:
Nasıl biterse bitsin ,bitiyor allama şükür..
Bakıyorum da dizi uzadıkça hepimiz sıkıldık.
"Menekşe ve Halil" in üstüne yok valla. Kötü bitti ama tadında, uzamadan bitirdiler.
Bi de Halil'i öldürmeselerdi iyiydi de, neyseki sadece senaryo.
Her ikisine de gerçek hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.
Bibnirgeceyi de bitirin artııııııık!!!
Sıkıldım yaw, biticekse bitsin, ne olcek se olsun canım, aaaa!!!!
ay simdik actim bende ozet veriyolar,ne gicik bi dizi yaa
portlek gozlu iyi kadin iyi es iyi anne iyi uvey anne,liliput asagi liliput yukari iykk.
orenbayana da gicik oluyorum tam kayinvalide melek gorunumlu siytan
kocasi da kil evliyaogluna yakimsiyomus gelinleri,evliyaogluna bakin oglu yakaladini kacirmiyo,bi cocuklariyla kavgali ayrilmislar,gelin desen ohooo
simdi neydi ya sehrazat hah hanim hanim siritiyor,az sona bebe mujdesi verecek ne luzumsuzluk yarebbim
ay simdik actim bende ozet veriyolar,ne gicik bi dizi yaa
portlek gozlu iyi kadin iyi es iyi anne iyi uvey anne,liliput asagi liliput yukari iykk.
orenbayana da gicik oluyorum tam kayinvalide melek gorunumlu siytan
kocasi da kil evliyaogluna yakimsiyomus gelinleri,evliyaogluna bakin oglu yakaladini kacirmiyo,bi cocuklariyla kavgali ayrilmislar,gelin desen ohooo
simdi neydi ya sehrazat hah hanim hanim siritiyor,az sona bebe mujdesi verecek ne luzumsuzluk yarebbim
Bu dizi faovorimdi bi zamanlar,artık sonuna kaar izleyemiyorum bile, sıkılıyorum ya
Dizinin favori gıcık kişisi de bana Ali Kemal, Allam yaa..
Canlı yayında düğün yapacaklar sanırım, ekşın olsun die
Ama dizi yeni sezonda devam edicek arkadaşlar üzgünüm, bu sezon finaliymiş....
Başladı başladı açın bakıyım.
Ay Ali Kemal o kadını boşasın da gerisine iyi kötü tahammül ederim. Ona da anasına da kılım yav bir sezon daha dayanamam Sıla gibi terkederim valla demedi demesinler