biri 6-11 yaş
diğeri 11 artı gençlik dergisi için değişik bişeyler bulmaya çalışıyoruz ,neler olabilir mesela.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
biri 6-11 yaş
diğeri 11 artı gençlik dergisi için değişik bişeyler bulmaya çalışıyoruz ,neler olabilir mesela.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ne dergisi?
Kim çıkarıyor?
Benim niye haberim yok
Hadiyin kızlar pikriniz gelmedimi ama
ErenBeren yazdı:
Ne dergisi?
Kim çıkarıyor?
Benim niye haberim yok
Çocuk ve gençlik dergisi.
Gençlerin sevdiği şarkıcı ve aktörlerin bol bol posterleri olmalı..Kerem Cem, Brad Pitt gibi..
Hemen not alındıtedbundy1555 yazdı:
Gençlerin sevdiği şarkıcı ve aktörlerin bol bol posterleri olmalı..Kerem Cem, Brad Pitt gibi..
Teşekkür edrim.
gençler için moda sayfası olabilir. çocuklar için farklı hayvanlar fotoğraflarla tanıtılabilir.
6-11 yaş için çeşitli faaliyetlerin,
el becerilerinin olduğu bir bölüm olabilir..
Genel olarak yazacağım artık sen uygun yaşa uygun öneriyi alırsın
6-11 de okula yeni başlayanlar için;kolay okunan eğitici hikayeler,yazı çalışmaları,fıkralar,bilmeceler, boyama olabilr ayrıca evde gerek kendileri gerek se aileleriyle yapacakları küçük zararsız deneyler, faaliyetler olabilr.
Herhangi bir semti, bölgeyi yada mekanı tanıtacak ve özellikle yaş grubuna göre bilgilendirecek yazılar olabilir, hayvanlar, eğlence yerleri tanıtılabilir.
Sinema,tiyaro, ne nerede , moda bölümleri olabilr.
Televizyonda, sinemada gördükleri çizgi film ya da gerçek karekterlerin hayatlarıyla ilgili küçük bilgiler , fotoğraflar olabilir.
Ayrıca dersleriyle ilgili ufak bilgiler, küçük tiyolar,özellikle büyük yaş grupları için arkadaş sorunları, ebeveyn sorunları, görgü kuralları ,modern bir kişinin yapması gerekn şeylerle ilgili yazılar, ufak hikayeler, kişisel bakım vb bilgiler olabilir.
Haftanın ya da o ayın önemli günleriyle ilgili bilgiler olabilr, özellikle belirli günler ve haftalar konusunda yazılar yazılabilr.
Yaş gruplarına uygun hediyelr de yanında verilebilir.
Ama bir anne olarak ne olursa olsun, başka toplumlara özenti uyandırmasın. Hem ulusal hem de evrensel olsun diyorum
Özellike küçük yaş çocuklarda daha okumayı yeni öğrenirken çok fazla yabancı isim olmasın hatta hikayelerde falan hiç yabancı isim olmasın.
Bunlarıda not alıyorum.Teşekkür ederim