oyun parkları da artık beşik terine kullanılıyor. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim hangisini almalı?
oyun parkları da artık beşik terine kullanılıyor. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim hangisini almalı?
aslinda hic biri, bebegin emeklemesini ve hareketlenmesine engel olacak hic bir düzenlemeye gerek yok.
ama illa sinirlari belirleyelim, odanin her yanina gitmesin derseniz oyun parki ( umarim ayni seyden bahsediyoruzdur ) derim.
en azindan bebegin ilgisini ceken renkler ve objelere sahip, bebek sever genelde.
galiba yanlış anlaşıldım bebeğim olacak ve nerde yatıracağım? kullanım açısından hangisi olmalı?
Turkiye ye gelince baktim burda park yataklar besik yerine kullaniyor miller bende kizim dogmadan once baya kararsiz kaldim ama nede olsa dosegi yok die besik aldim,ama icine dosek koyarsan neden olmasin.. Allah tamamina erdirsin,
Ben bundan kullanıyorum çokta memnunum.
Benim gibi çok seyahat ediyorsan ve ufalık beşiğinden başka bir yerde yatmazsa çok kullanışlı tavsiye ederim.
Artık onların içine göre yataklar mevcut.
halide yazdı:
Turkiye ye gelince baktim burda park yataklar besik yerine kullaniyor miller bende kizim dogmadan once baya kararsiz kaldim ama nede olsa dosegi yok die besik aldim,ama icine dosek koyarsan neden olmasin.. Allah tamamina erdirsin,
secimimin besikten yana olmasinin sebebi oglum cok hareketliydi bebekken ben de esimde cok hareketliymisiz,yane kiziminda oyle olcagini biliyordum,,oglum hatta bi kere dustu ,,park yatak lar derin degil biraz da o yuzden tercih etmedim,ama sik seyahat edenler icin cocuk yatagini yadirgamaz superr bir secim,,
vuslat yazdı:
galiba yanlış anlaşıldım bebeğim olacak ve nerde yatıracağım? kullanım açısından hangisi olmalı?
yok hata bende son yeniliklerden haberim olmadan yazmisim.
hangisinin daha faydali olacagini kisi sonradan anliyor aslinda.
bebek uysal olursa her yerde uyur, koligi olursa besik iyidir. annenin yakininda olsun, anne kokusunu hissetsin yeter
Evet keisnlikle bunu al bende hem bvar,hem çilek kız genç odasınınyatağı var hemde beşik var ama sadece bu kullanışlı.selayda yazdı:
Ben bundan kullanıyorum çokta memnunum.
Benim gibi çok seyahat ediyorsan ve ufalık beşiğinden başka bir yerde yatmazsa çok kullanışlı tavsiye ederim.
Beşik artık ufak geliyo ..
Odasının yatağı korkuluklardan sallanıyodu düşer diye çıkardım şimdide yere yuvarlanıyo
Bende babannesinin evine bunu almıştım inan sadece bunu kullanıyoruz....
BENDE BEŞİK VAR AMA KESİNLİKLE OYUN PARKI ÖNERRİM 6-7 AYSONRA BEBEKLER ÇOK HAREKETLİ OLUYORLAR KIZKARDEŞİM HAMİLE ONADA BUNDAN ÖNERDİMvuslat yazdı: