Ya arkadaslar ben simdiden yemek pisirmekten biktim hayatim soganlar ve domateslerle gecti en cok vaktimi onlar aliyo dusundukce cildircak gibi oluyorum daha yolun basindayim evleneli 3 yil olmus daha oglum buyucekte anne sunu yap bunu yap diicek sonra anneanneme bakiyorum biz bile gelince hemen mantiya girisio yani daha sirada insallah anneanne babanne olmak var daha torunlara kadar yemek pisiriceksem nolucak bu durum
aksine yemek pisirmeyide cok severim heralde bu is zorunluluk halini alinca insanin canini sikio
ayrica artik esimi her gordugumde adamcagizi tencere seklince goruyorum
cunku oglen geldiginde 10dakikaligina sadece yemek yemeye gelio aksam gelmesine kadar aradan 7saat gecio e tabi gene ac kurt gibi gelio gene yemek yiyo artik Tarik esittir yemek oldu benim icin
alide zavalli baba=mama oldugunu hissetmeye basladi kapi caldimi hemen kosup babaaaaaaaaaaa mammmmmmmm die baarioo
benim olmazssa olmaz asla sasmaz bi yemegim var oda tandir
1kuzu kol alirsiniz tencereye koyarsiniz kisik ateste (nerdeyse soncek kadar) 5-6 saat pisiririsiniz mukemmel olur sizinde en iyi yaptiginiz kolay bi yemek varsa yazarmisiniz bana??
(tabi kol pisince kabuguyla bol sogan ve gene kabigiyla bol sarimsak atiyorum 15 dakikada onlarda yaninda pisio soyup yiyosunuz yaninda ne tuz ne baharat mukemmel oluo