sevgili arkadaşlarım,
yüksek müsadelerinizle koltuğa kendim oturmak isterim... hani izniniz olursa... vakti gelmiştir diye düşündüm sizce ????
sevgili arkadaşlarım,
yüksek müsadelerinizle koltuğa kendim oturmak isterim... hani izniniz olursa... vakti gelmiştir diye düşündüm sizce ????
Cnm Ebrum tabikide seni mi kırcaz di mi kızlar Ebrucum hayatında keşke yapmasaydım diyipte zamanı geriye almaya çalıştığın olay nedir? ( ilk soru çok mu ağır oldu acep )
ahh eser tabiki ilk soru için ağırdı neyse ağır ağır başlayalım keşke ailemin ve tüm dostlarımın sözünü dinleseydim ve keşke aşık olmasaydım...
eserecem yazdı:
Cnm Ebrum tabikide seni mi kırcaz di mi kızlar Ebrucum hayatında keşke yapmasaydım diyipte zamanı geriye almaya çalıştığın olay nedir? ( ilk soru çok mu ağır oldu acep )
eserin kazık sorusundan sonra kendi soruma geçiyorum
çok sinirlendiğin ama elinden birşey gelmediği bir konu yaşadın mı?
evet...riskli hamileliğimin ilk aylarıydı annem kalça sinir sıkışması geçirmişti sırtımızda hast ve dr götürüyorduk. hele merdiven inmek veya çıkmak korkunç bir eziyetti anneme ve bize... o dönem koluna girememek , biyerinden tutamamak, emar vb çekimlerde elinin tutamamak beni çok sinirlendirmişti. ama elimden hiç birşey gelmiyordu..
arda_mira yazdı:
çok geçmiş olsun Ebru. şimdi nasıl annen?nujen21 yazdı:
evet...riskli hamileliğimin ilk aylarıydı annem kalça sinir sıkışması geçirmişti sırtımızda hast ve dr götürüyorduk. hele merdiven inmek veya çıkmak korkunç bir eziyetti anneme ve bize... o dönem koluna girememek , biyerinden tutamamak, emar vb çekimlerde elinin tutamamak beni çok sinirlendirmişti. ama elimden hiç birşey gelmiyordu..
arda_mira yazdı:
teş ederim güzel arkadaşım,
o zamandan iyi bir darbe aldı vücuduna ve bir türlü tam olarak iyileşemedi.. hala kalça ağrısı,kemik erimesi,kemik eğilmeleri vs had sahfada...ama allaha şükür hala başımızda allah yokluğunu ayakkabısının tozunu eksiltmesin diye dua ederim her gün.
arda_mira yazdı:
çok geçmiş olsun Ebru. şimdi nasıl annen?
benim de babannem bu yaz ben hamileyken kalça kemiğini kırdı hemde durup duruken kemik erimesi olduğu için en ufak harekette bile kırılabilirmiş zaten. ameliyat oldu protez takıldı şimdi çok iyi bazen protezi bile unutup dengesiz hareketler yapıyor protez çıkacak diye korkuyorum birde bel fıtığı var iki tane özellikle sabahları yatakten kalkarken çok ağrısı oluyornujen21 yazdı:
teş ederim güzel arkadaşım,
o zamandan iyi bir darbe aldı vücuduna ve bir türlü tam olarak iyileşemedi.. hala kalça ağrısı,kemik erimesi,kemik eğilmeleri vs had sahfada...ama allaha şükür hala başımızda allah yokluğunu ayakkabısının tozunu eksiltmesin diye dua ederim her gün.
arda_mira yazdı:
çok geçmiş olsun Ebru. şimdi nasıl annen?
yani uzun lafın kısası seni çok iyi anlıyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah
arda_mira yazdı:benim de babannem bu yaz ben hamileyken kalça kemiğini kırdı hemde durup duruken kemik erimesi olduğu için en ufak harekette bile kırılabilirmiş zaten. ameliyat oldu protez takıldı şimdi çok iyi bazen protezi bile unutup dengesiz hareketler yapıyor protez çıkacak diye korkuyorum birde bel fıtığı var iki tane özellikle sabahları yatakten kalkarken çok ağrısı oluyor
yani uzun lafın kısası seni çok iyi anlıyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah
AMİNNN YARABBİM AMİNN..... babannenede sanada çok çok geçmiş olsun canım... dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi hele anne, annane,babanne....
ee hadi canımmm... akşam oldu mesai bitecek....
soracaksanız sorun
nujen21 yazdı:
sevgili arkadaşlarım,