Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Sık sık akla gelen ama ‘başımıza geldiğinde’ insanı neye uğradığını şaşırtan tarihin en eski suçlarından ‘aldatmayı’ enine boyuna ele aldık. Çiftler birbirlerini neden aldatıyorlar? Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız... İşte aldatma hakkında bilmek istedikleriniz... İsa’dan önce 3000. Sümer’in neşesi Kraliçe İnanna, kocası Dumuzi’nin onu aldattığını anlar. "Bu kız gündüz kocamla gezmiş. Gece de yatağına girmiş. Buna yürek dayanır mı? Bu büyük suç cezasız kalabilir mi?" diyerek kocasını baştan çıkaran kızı öldürür. Dumuzi’yi de yeraltına gönderir. İsa’dan sonra 2001. Türkiye’nin ‘en gözde kadını’ Hülya Avşar, kocası Kaya Çilingiroğlu’nun onu aldattığını anlar. Kadını öldürmeye değil, ‘şimdilik’ boşanmaya karar verir. Peki ama, neden aldatmaya gerek duyulur? Cinsel ya da duygusal açlık mı? İhtiyaç ya da alışkanlık mı? Kadınlar da erkekler kadar eşlerini aldatıyor mu? Peki aldatıldığınızı nasıl anlarız? Yoksa aldatmanın yeni adresi İnternet mi? Bu dizi boyunca merak ettiğiniz her sorunun yanıtını bulacaksanız...
    Neden böyle yapıyorlar?
    Önce erkekler...
    • Gençliğinde ailesiyle güvenli ilişkiler oluşturamamış ve kendi içinde çatışmalar yaşıyorsa.
    • Cinsellik üzerine kurulu ilişkiler yaşamayı yaşam tarzı haline getirmişse.
    • Duygusal anlamda boşluk yaşıyorsa.
    • Kadınlar tarafından ilişkinin içine çekiliyorlarsa.
    Şimdi de kadınlar...
    • Duygusal boşluk yaşıyorlarsa.
    • Varolan ilişkilerinden ayrılmakta zorluk çekiyorlarsa.
    • İçlerinde büyük dalgalanmalar yaşıyor ve ilişkilerini devam ettirmekte zorlanıyorlarsa.
    • Eşi ya da partneri kendisini aldatmışsa bir tür intikam için.
    Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
    ‘Aldatan erkeğin’ portresi
    • ‘Dipteyim’, ‘sondayım’, ‘depresyondayım’ diye ortalarda dolaşan sevgiliniz, bir gün kalkıp "Yaşamak ne güzel şey be kardeşim" diye iç çekerse.
    • İş hayatında birdenbire yükselir, "Sana neler alacağım sevgilim" bak bu daha başlangıç deyiverirse.
    • Cep telefonuna her mesaj gelişinde ‘Turkcell Bilgi Hattı maç skoru yolluyor, yeter artık’ diye şikayet ediyorsa.
    • Telefon defterindeki erkek arkadaş numaralarında garip bir artış gözleniyorsa.
    • "Bugüne kadar bileklerinin hiç bu kadar kalın olduğunu fark etmemiştim", "göğüslerin de sanki ufalmış gibi geldi bana" gibi yorumlar yapmaya başladıysa.
    • Size zırt pırt sarılıp ‘Aman da ne şekermiş’ gibi baba şefkati göteriyorsa.
    • Ona neredesin diye sorduğunuzda "Jandarma mısın kardeşim" diyerek sizi azarlar ve işi kavgaya kadar götürürse.
    • Akşam eve geç geldiğinde "Bıktım bu toplantılardan artık" diyerek oflayıp pufluyor, "Gel seninle şöyle başbaşa bir tatile çıkalım haftaya" diyor ve asla o tatil programı bir türlü gerçekleşemiyorsa.
    • Sürekli sizin onu aldattığınızdan paranoyaklık derecesinde şüpheleniyor ve sizin ona sormanız gereken soruları tüm incelikleriyle o size soruyorsa.
    • Arabasının bagajından, röpdöşambrından ya da eşofmanının cebinden prezervatif çıkıyorsa.
    • Araba küllüklerinde ‘More’, ‘Eve’, ‘Captain Black’ gibi kullanmadığı uzun keyif sigarası izmaritleri varsa.
    • Kredi kartı ekstrelerinde en çok Marks and Spencer’dan yapılmış alışveriş harcamaları gözüküyorsa. (Bilindiği gibi Marks and Spencer, iç çamaşırlarıyla ünlü bir mağaza.)
    ‘Aldatan kadının’ portresi
    • Sarışın olan sevgiliniz ya da eşiniz akşam eve kızıl gelirse.
    • Düşünceli bir halleri, anlamlandıramadığınız tuhaf bir çekicilikleri varsa.
    • Her yemeğe gittiğinizde ‘Saçım nasıl, zayıf görünüyor muyum’ gibi canınızı sıkan soruları, yerini "Brad Pitt ne tatlı değil mi? İşte neler olup bitiyor?" gibi sorulara bırakmışsa.
    • Yatmadan önce ‘Ballı süt ister misin?’ diye soruyor, ya da sabah kalktığınızda almanız gereken ‘one a day’leri elinize tutuşturuyorsa.
    • Size aldattığı kimseden edindiği bilgileri anlatmaya başlarsa. Hiç anlamadığı borsadan, motor sporlarından söz açarsa.
    • ‘Seks yapmayalım bu akşam sarılıp uyuyalım’ diyorsa.
    • Pamuklu pazar külotlarının yerini dantel g - stringler almaya başladıysa.
    • Akşamları, "Hayatım arkadaşım intihar etmek üzere" diye evden aniden fırlıyorsa.
    • Orgazm ahkamları kesmeye başladıysa.

Re: Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

İlahi Ayşe nereden buldun şimdi bunu içimize kurt mu düşüreceksin
    Valla ben eşime söylüyorum bak böyle bir işe kalkışırsan bana haber ver sana hiç ayak bağı olmam saçını falan da yolmam... sen bile hayret edersin amma ben öğrenirsem kaçacak delik ara diye... Oda bana her seferinde saçmalama der ama belli mi olur değil mi?
    Tabii işin espirisi erkeklere güven olmaz ama ben eşimin böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorumm..... Hissedersem gözünü oymak için tırnaklarımı uzatmaya başlarım herhalde....
    Sevgiler seni ve bebişini çok öpüyorum

VAY BE TEŞEKKÜRLER.
    BİZDE ONA GÖRE GÖZLEYELİM ARTIK EŞİMİZİ....

BİL DE YAPMA demek istiyorum...
    ARKİDİŞLERRRRRRRRRRRR

Bu konuda kesinlikle Ayşegül gibi düşünüyorum..

sevgiler

yapmazda.........................

yakalarsam..................
    muck.muck........

eşime sorduğumda " saçmalama aşkım bende başka kadına para yedirecek göz var mı? diyor "

ama erkek işte belli de olmaz......

Bana da dediğinde

Engin bana da aynı cevabı vermişti birgün. Bende "bana para mı yediriyorsun?" diye sormuştum. Engin de bana uzun uzun aslında ne demek istediğini anlattı. Ben de evin başka kadını olmak istediğimi söyledim. Eğer olurda birgün aldatırsan bana evin kadını değilde başka kadın gibi davran, o kadına da evin kadını gibi davran olur mu? dedim. Sanırım hiçbirşey anlamadı ya da işine gelmedi bilemiyorum

Ya bak şimdi!!!Bunu eşime okutacağım.
    Peki kadınların aldattığını nasıl anlarsınız?

9. .

gercekten ne demek istedin boyle diyerek?

Re: burcin': ben de anlamadim burcin

asıl ilgiyi baska kadına, gostermelik ilgiyide evin kadınına gosterirlerde ondan. dilerim hic birimizin basına gelmez. onlarda korksun bizden, bilmem anlatabiliyormuyum.