evet bu aralar farklı bir duyguyu yaşıyorum..kızkardeşim evliliğe adım atıyor.ve biz babamızı 4 sene evvel kaybettik.bana sordu abla beni kimden isteyecekler diye...öyle üzüldümki.....siz nedersiniz böyle bir durumda nedersiniz...
evet bu aralar farklı bir duyguyu yaşıyorum..kızkardeşim evliliğe adım atıyor.ve biz babamızı 4 sene evvel kaybettik.bana sordu abla beni kimden isteyecekler diye...öyle üzüldümki.....siz nedersiniz böyle bir durumda nedersiniz...
beni de isterlerken babam neyazık ki hayatta değildi. o güzel günü göremedi. Ama bizi teyzem ve eşi ,dayımlar ve eşleri o gün oradaydılar ve bu güzel günü paylaştılar. beni ailenin büyüğü olan dayımdan ve annemden istediler.
Arkadasim benimde babam vefat etmisti ve beni esim tarafi dayim enistem gibi aile buyuklerimizden ve tabikide annemden istediler... Hos, Allah mesut etsin,
Arkadasim benimde babam vefat etmisti ve beni esim tarafi dayim enistem gibi aile buyuklerimizden ve tabikide annemden istediler... Hos, Allah mesut etsin,
başınız sağolsun
aile büyüklerinizden biri olabilir.
ama kardeşin bunu söylerken zannedersem duygusal bi eksiklik hissettiği için sordu. zaten babanın annenin yerini kimse tutamaz.
sevgiler...
evet katılıyorum...duygusal bir dönemde kardeşim ve bende elbetteki babamında görmesini isterdik...gerçi teyzem ve eşi amcamlar katılacak merasime ama ...onun yeri başka...ne diyelim kısmet...ALLAH RAHMET EYLESİN CANIM BABAM SENİ ÇOK SEVİYORUM....arda_mira yazdı:
başınız sağolsun
aile büyüklerinizden biri olabilir.
ama kardeşin bunu söylerken zannedersem duygusal bi eksiklik hissettiği için sordu. zaten babanın annenin yerini kimse tutamaz.
sevgiler...
Babanizin hayatta olmamasi cok aci hele boyle bir mutlu gunde.
Kiz kardesinizi istenme merasmini anneniz ve ailenin diger buyuklerine sorulacaktir.
Bu mutlu ayni zamanda zor gununuzde size guc diliyorum.
en güzeli eniştesinde istemek bence,o da baba sayılır,inşallah çok mutlu olurlar...mutlumelek yazdı: