eyy anne cocuk uyesi ve tum evli arkadaslar bu yazi alina ve kocalarimizin isyerindeki panosuna acilen gizlice asila
demet gene super yazmissin pazartesi cikis alip gizlice ozgurun panosuna asicam calissin dersini
eline diline saglik
elma - elcin
eyy anne cocuk uyesi ve tum evli arkadaslar bu yazi alina ve kocalarimizin isyerindeki panosuna acilen gizlice asila
demet gene super yazmissin pazartesi cikis alip gizlice ozgurun panosuna asicam calissin dersini
eline diline saglik
elma - elcin
Merhaba
Yaa yazı nerde?
Demet,benden yorum/elestiri var bu sefer...Alinmayacagini umarak yaziyorum..bilirsin ki begenilerimi de sana kolaylikla yazarim..
Annecocuk`un Pencere kosesi biraz sizin evin penceresi gibi oldu,eminim sence bir sakincasi yoktur ama bazen insan farkli konular ariyor hele ki boyle bir sitede kose bir tane olunca...kendi adima guzel kaleminden farkli konular da bekliyorum demek istedim
Sevgiler
*ekleme siradan bir kadinim..ama..
sen olmasaydin eger...
kocama sanal mektuplar..
hepsi birazda ust uste gelen "ben,biz !" yazilari oldugundan ve de Elcin konuyu acmisken yaptim bu yorumu..ama tabii ki arz talep meselesi boyle seyler...ozele merakli bunca insan varken hakli olabilirsin boyle yazmakta....tekrar sevgiler
Eh Canocuğum, Köşe Demet'in köşesi, isteyen istediğini yazar. Koca gazetelerin köşe yazarları, köpeklerini, aşklarını, kızlarının "aga-nigi" (evet bundan birkaç yıl önce Hadi Uluengin
Modern Zamanlar adlı köşesinde kızını yazmıştı) yaptıklarını yazıyorlarsa, Demet'de köşesini kocasına mektup yazarak değerlendirebilir.
Ama eminim senin engin deneyimlerinden faydalanabilmemiz için, sevgili evsahiplerimiz sana bir köşe açar....
Ay Cano'ya laf yetiştireyim derken, Demet'i tebrik etmeyi unuttum
Yine süper yazmışsın Demet, ama çiçek konusuna katılımıyorum. Bırak adam nerden alırsa alsın, arada sırada alıp getiriyor ya.
Benim sevgili kocam onları bile almıyor. Ama yiğidi öldür hakkını yeme derler ya, benim kocam da gider bana arasıra kitap alır. Çok iyiniyetlidir. Çok sevdiğim yazar Rosamund Pilcher'in en sevdiğim kitaplerı "Eylül" ve "Deniz Kabuğu arayanları" hem almanca hem de türkçe okuman gerektiğini düşünenlerdendir
Neyse çok yazdım, bir dahakinede senden kocalar için kullanma kılavuzu şeklinde birşey gelirse iyi olur
hakkaten cano ya ,
ebrunun dedigi gibi ,
biz burda serdar turgutla, fatih altaylinin karisini az mi okuyoruz bide bunlari yaziyolar diye gazeteler onlara binlerce dolar maas veriyo ...
demet surda iki dakka kocasina dikkat dikkat demis de noolmus yaniii
sevgileer
elcin
Demetçim eline diline beynine sağlık. Ne güzel yazmışsın. İlk defa ağlamadan bir yazını okudum. Hatta gülümseyerek... Yazılarına bizi hasret bırakma. Sevgiler...
yazı anasayfa da.
demetcim yazıyı print edip oğuza ezberletmeyi ve her sabah and içer gibi kendi kendine tekrarlamasını istemeyi düşünüyorum izninle... bu kadar tercüman olabilir bir insan ya...özellikle kilo ve giysi kısımlarına katılıyorum abi .. az laf işitmedim doğumdan sonra... kolaysa o doğursaydı bakalım.
eline sağlık arkadaşım çok güzel olmuş...
Canoya not: canocum biz burada hürriyet gazetesi yazarlarının gece yatarken ne giydiklerini bile biliyoruz artık. o kadar özele iniyor ki köşe yazıları... ama bana sıcak geliyor. demet de ailesini kendini yazarken aslında bizim duygu ve düşüncelerimize de tercüman olmuş. bırak yazsın be arkadaşım. iyi oku sen de kendine yakın bişeyler bulacaksın.
[size=x-small]Demetcim,
eline diline saglik canim.
Kizlar Chatte ne zaman kocalarini anlatsa ben kaciriyorum,
sen hepimizin kocasindan birseyler yazmissin.
Forumda bir de kocalarimiz icin bölüm olsa da biz de yazsak ne iyi olur,
sevgilerimle[/size]