Bayılırım leylak kokusuna...
ha ben bir de sebze meyve alısverisi yaparken aldıklarımı kokluyorum
gecenlerde markette nane alırken kokladım, yanımdaki hatun da aldı kokladı.
gulduk sonra
bir kere de domates koklamıstım pazarda, yaslı bi amca da koklamıstı, yavrum niye kokladın, sen kokladın diye kokladım ben de demisti
kokusundan anlıyorum sanki iyi olup olmadıgını ..
Ayyyyyyyy koku diyince bak neler geçti aklımdan.Abimin ilkokulda bir öğretmeni vardı.Ben hep abimin sınıfına giderdim onun arkadaşlarıyla daha iyi anlaşırdım .Öğretmeni miss gibi kokardı silgi kokusu gibi.O koku hiç aklımdan çıkmadı.yıllarca o kokuyu aradım ve nihayet buldum.Parfümüm şimdi silgi gibi kokuyor.Hatta aynur(saara-yıldırım)yine sıkmış silgi kokusunu diye şakalaşır benimle.
Birde müzik öğretmenimin salatalık kremi kokusu.O da hiç aklımdan çıkmadı.Aynı kokulu kremden bulup aldım.Nedense o iki koku beni çok mutlu ediyor.
Galiba öğretmenlerimin, pozitif enerjisiyle bütünleştirmiştim o kokuları o da bana mutluluk veriyodu
koku konusunda çok hassasım güzel olanı da çirkin olanı da ilk ben alırım başım kokular dertte hele hamileyken çok zor oldu her şey kokuyordu...
Benim kadar kokuya hassas biri varmı merak ediyorum.her kokuyu hemen alırım.
anıların kokusunu hiç sorma zaten.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.Çünkü ben hiç koku alamıyorum . Yazıdakilere benzer anılarım hiç olmadı . Bana en dokunan ise oğluşlarımın kokusunu alamamam. Ama iyi tarafı da kötü kokuları almamam ve hamilelikte hiç zorluk yaşamamam (kendimi avutuyorum işte)