Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

bana mesaj geldi

bana lcw ürünlerini almamamız konusunda bir mail geldi.söylenene göre bu işletmeyi leyla zana almış ve aldığımız her ürünün parasının bir kısmı pkk ya yardım olarak gidiyormuş. silah alımında kullanılıyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum. gerçi lcw bu konuda bir açıklama yaptı ve haberi yalanladı. bende pek sanmıyorum.bu konuda bilgisi olan varmı?

Re: lcw ürünlerini almayın

başlığı değiştir lütfen sonra davaya konu olabilirsin bir
    ikincisi tamamen yalan bir haber !

Yalanlama yaptılar....
    Çok firma için aynı şey söyleniyor bilemiyorum yani

Tema Mağazacılık bunun asılsız bir haber olduğunu sitelerinde açıklamış ama bilemiyorum.Çok rağbet gören bir mağaza bu haberler doğru ise bir çokinsan alışverişi kesicektir.Haber doğru olup gizli ortak şeklinde yürütebilirler.Tabi asılsız olma ihtimalide mevcut

daha yeni aldım.
    doğruluğundan emin olursam asla almam.

6. Re: lcw ürünlerini almayın

angelheart yazdı:
    bana lcw ürünlerini almamamız konusunda bir mail geldi.söylenene göre bu işletmeyi leyla zana almış ve aldığımız her ürünün parasının bir kısmı pkk ya yardım olarak gidiyormuş. silah alımında kullanılıyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum. gerçi lcw bu konuda bir açıklama yaptı ve haberi yalanladı. bende pek sanmıyorum.bu konuda bilgisi olan varmı?
    mış-muş sa olay boşver gitsin üstelik firma açıklama yapmış diyorsun,başlığı da değiştir bence...

Re: lcw ürünlerini almayın** biraz uzun bir cevap ama konuya aciklik getiriyor

Türkiye terörle boğuşurken kimi ‘açıkgöz’ler de ticari çıkarlarına toplumun hassas duygularını karıştırıyor. Kimi şirketler tam da bu dönemde ‘asparagas’ maillerle karalanıyor.
    Bu şirketlerden birisi de giyim sektöründe hizmet veren LC Waikiki. Bugünlerde dolaşan bir mail şirket yöneticilerini kızdırmışa benziyor. Tema Holding’den gelen açıklama bunun br göstergesi. İşte o açıklama ve internette dolaşan “karalama” mail:
    Şirketten yapılan açıklama
    Son dönemlerde grubumuzun, ülkemiz kalkınması için yapmış olduğu yatırımları ve halkımızın LC Waikiki markasına gösterdiği yakın ilgiyi gölgelemek isteyen bazı kişi veya kurumlar tarafından, markamızın belirli gruplara satıldığına dair yazılmış bir takım e-postaların dolaştığı bilgisini aldık.
    Şirketimizin ortaklık yapısında herhangi bir değişiklik olmayıp, sözkonusu iddia, tamamen asılsız ve ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan provokatif bir faliyet olarak değerlendirilmektedir. . Bu asılsız iddia ile ilgili adli mercilere gerekli müracaatlar yapılmış olup, idari tahkikat başlatılmıştır
    Şirketimizin ortaklık yapısıyla ile ilgili bilgilere lcwaikiki.com uzantılı internet sitemizin kurumsal sayfasından ulaşabilirsiniz. Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgilere ise İstanbul Ticaret Odası internet sayfalarından 280213 sicil numaralı firmamız bilgileri görüntülenerek ulaşılabilmektedir.
    Duyarlı halkımızın hassasiyeti sayesinde, bu provokatif faaliyetin amacına ulaşamayacağından eminiz. Bu açıklamamızın, asılsız iddianın yeraldığı e-postanın tarafınıza ulaşması durumunda, ilgili kanallara iletilmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz.
    Bu şirketin açıklaması... Mailleri dolaşan metne geçmeden önce büyük bir yanlışı düzeltelim... Leyna Zana'nın LC Waikiki'yi aldığını ileri süren metin şu yanlışlığa düşüyor. Leyla Zana DTP milletvekili değil. Eski DEP milletvekili. iyibilgi olarak "DTP milletvekili yani PKK destekçisidir" şeklindeki iddiaya da katılmadığımızı belirtelim. Metindeki hata sadece LC Waikiki'nin satıldığı şeklindeki bilgi değil, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde DTP=PKK denklemi kuran bu metin milli birlik ve beraberliğe de hizmet etmiyor.

http://www.lcwaikiki.com/index.php/tr böyle birşey olmadığı açık diile lcw nin sitesinde yalanlanmıştır.başlığı kaldırın isterseniz.

Re: bana lcw ürünlerini almayın mesajı geldi

LCW Fransız bir firmaydı Türk Tema firması isim hakkını satın aldı.Fransız mallarını boykot sırasında bu firma ile ilgili bir sürü asılsız postalar dolaştı.Hani bir söz vardır delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.Aslı astarı olmadan böyle bir suçlama yapmak yanlış olur.Firmaları kötülemek bu kadar ucuz olmamalı.

10. Re: bana mesaj geldi

Çok yakın akrabamız , x müdürü , kesinlikle yanlış bilgi.