merhaba;
nereye ve kime mesaj gönderdiğimi bilemiyorum.Buraya ilk girişim ve yeni üye oldum. umuarım sorunuma cevap gelir. çünkü çok zor durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum.bir haftadır kızımın psikolojisini bozmuş olabileceğimi düşünerek ağlıyorum. 16 Ekim 2004 doğumlu bir kızım var. yani daha 3 yaşını doldurmadı ve ben kızımı haftada 5 yarım gün kreşe verdim. 3. haftadayız şuanda ama kızım çok değişti. olumlu özelliklerin yanında olumsuz özellikleri çıktı ortaya. kreşe gitmek istemiyor. daha doğrusu benimde gelmemiistiyor. evet biliyorum bu doğal bir tepki.ama orada arkadaşlarını dövmeye, ısırmaya, cimdiklemeye, saçlarını yolmaya başlamış. hiçbir aktiviteye katılmıyormuş. evde de çok kötü oldu. onu sevmemi bile istemiyor. neler oluyor. erken mi gönderdim kreşe bilemiyorum. kreşle ilgili endişelerim var aslında. çocukların seviyelerine inemedikleri konusunda. sanırım kızım orada dışlandı. mutsuz. ne yapmalıyım. kreşten almayı düşünüyorum ama doğru olurmu başka bir kreşe mi vermeliyim? bir çocuk psikoloğuna gidicez iki gün sonra ama o zamana kadar bana yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.. çok uzun oldu umarım cevap gelir.