Şöyle Gürsel'le 3 gece 4 günlük bir kaçamak yapalım istiyorum.
Tavsiye edeceğiz konaklanacak yerler, ya da mutlaka yapılması, görülmesi gereken şeyler ... bıla bıla ...
Haydi bakalım durmayın, yazın ))
Şöyle Gürsel'le 3 gece 4 günlük bir kaçamak yapalım istiyorum.
Tavsiye edeceğiz konaklanacak yerler, ya da mutlaka yapılması, görülmesi gereken şeyler ... bıla bıla ...
Haydi bakalım durmayın, yazın ))
yanına hırka al.
acaip esintili.
rüzgarı hiç durmaz.
pansiyonları hatırlamıyorum ama rum evlerinin oralarda bir yerde kalmıştık.
araba ile gidiyorsaniz her yerini gezin zaten iki oda bi sofa bi ada.
rüzgar santralini mutlaka gör.
burundaki gece kulübünde içki için.
Vicdansız anne,gül gibi çocukları bırakıp gezmelere gidersin hııı
Adanın arka tarafında Sulubahçe adında doğal bir plaj var .oraya gidebilirsiniz..nefiss..birde akvaryum diyer bir plajı var ..ruzgari takip edin..kuzeyden esiyorsa ,guneydeki plajlara ,guneyden esiyorsa kuzeydeki plajlara gidiliyor orada ..
-şarapları meşhur ..lezzetli
-balık lokantaları bol ..zeytinyaglı mezeler harika ..kalamar seviyorsan "kalamar yahnisini" deneyin.
-domates reçeli ve domates salçası satın alabilirsin..
donuncede bizimle paylaş yaşadıklarini tavsiyelerini olurmu
Onlar da Akçay'da yazlıkta olacak.canom yazdı:
Vicdansız anne,gül gibi çocukları bırakıp gezmelere gidersin hııı
Paylaşırım Demetcim ...begonvil yazdı:
Adanın arka tarafında Sulubahçe adında doğal bir plaj var .oraya gidebilirsiniz..nefiss..birde akvaryum diyer bir plajı var ..ruzgari takip edin..kuzeyden esiyorsa ,guneydeki plajlara ,guneyden esiyorsa kuzeydeki plajlara gidiliyor orada ..
-şarapları meşhur ..lezzetli
-balık lokantaları bol ..zeytinyaglı mezeler harika ..kalamar seviyorsan "kalamar yahnisini" deneyin.
-domates reçeli ve domates salçası satın alabilirsin..
donuncede bizimle paylaş yaşadıklarini tavsiyelerini olurmu
Araba ile gideceğiz, muhakkak dolaşırız.minedafne yazdı:
yanına hırka al.
acaip esintili.
rüzgarı hiç durmaz.
pansiyonları hatırlamıyorum ama rum evlerinin oralarda bir yerde kalmıştık.
araba ile gidiyorsaniz her yerini gezin zaten iki oda bi sofa bi ada.
rüzgar santralini mutlaka gör.
burundaki gece kulübünde içki için.
Eskiden okul olan bir otel varmış; Ege Otel ..
Orada mı kalsak diyorum.
Denizi çok güzeldir Bozcaada'nın ama hemen merkezden girilmiyor pek. İleride Ayazma mıydı hatırlayamadığım bir koy var oradan denize giriyorduk. Çiğ börek yapan bir yer vardı hatta sahilde
Üzüm bağları var, çaktırmadan arabayı kenara çekip bağlara dalabilirsiniz
Biz Gümüş hotel diye bir hotelde kalmıştık ama öyle pek konforlu değil hatta hiç değil. Banyosunu hatırlıyorum da kocaman bir penceresi vardı ve doğru dürüst kapanmayan bir banyo perdesi, bol bol fetişistlik yapmak zorunda kalmıştım
ve çok ehven fiatları balık lokantalarınınbegonvil yazdı:
Ben bir de doğumuma 20 gün varken kaldım bu otelde.medip yazdı:
Biz Gümüş hotel diye bir hotelde kalmıştık ama öyle pek konforlu değil hatta hiç değil. Banyosunu hatırlıyorum da kocaman bir penceresi vardı ve doğru dürüst kapanmayan bir banyo perdesi, bol bol fetişistlik yapmak zorunda kalmıştım
Klimada yoktu odada.Sabaha kadar uyumadım.
Banyosu da hakikaten berbattı.
Adada kalmak için öyle lüks otel falan yok.Ya pansiyon ya da kamp tabir edilen bungalowlar var.
Tuzburnundan denize girmiştik deniz çok güzel ama bir o kadar da soğuk.Balık lokantaları süper.
Bol bol şarap alın TROY marka çok iyi.Domates reçeli satılıyor ama ben çok sevmedim.Ha bir de salamura üzüm yaprağı satıyor kadınlar işte onu da tavsiye ederim harika.
Mine yazmış ben de yazayım yanına hırka al mutlaka.Geçen yaz balık lokantasında rüzgardan ve soğuktan rahat oturamadım resmen.En son lokanta sahibinin eşi bir şal getirdi de ısındım.
Bir de giderken gemi saatini öğrenip yola çıkın.Gemiyi kaçırırsanız Geyikli'de bayağı beklersiniz.
Eşimin arkadaşı var Bozcaadada.Biz her yaz Altınoluktan gideriz bir gün kalır döneriz.