Bugün Dünya cocuk Isciligine karsi icin siz ne yaptiniz?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Artemis
    Daimi Üye
    • 3057

Bugün Dünya cocuk Isciligine karsi icin siz ne yaptiniz?

Aldiginiz ürünlerde , söyle bir düsündünüz mü? Sokaktaki mendil satanlara baktiniz mi?
    Arabanizin camini silmeye calisan ufakliga "Git basimdan sümüklü, hergün siz, mi dediniz?

Cicek satanlari, hali dokuyanlari, tarlada calisani hatta vücutlarini satanlari bir an olsun aklinizdan gecirdiniz mi?

Neden??

Bugün Corum sehrinde yürümüs cocuklar. Bugün Avrupanin bir cok ülkesi sadece "fair Trade" dedi, sadece bu ürünleri kullandi. Ya yarin???

• imported
    Onur Üyesi
    • 15153

Re: Bugün Dünya cocuk Isciligine karsi icin siz ne yaptiniz?

o gunun bugun oldugunu bilmiyordum :roll:

cocuklar uzerine calisma ve suc konusunda olaylari ve yazilanlari takip ediyorum, ama bu konuda aktif olarak ozel birsey yaptigimi soyleyemem...

Sadece onlar icin dua ediyorum...Bir de unicef'e katki sagliyorum ve cevremdekileri unicef etkinliklerinden haberdar ediyorum (bana unicef yayini geliyor)

Comment

• imported
      Onur Üyesi
      • 17088

Re: Bugün Dünya cocuk Isciligine karsi icin siz ne yaptiniz?

Aslında dün ben kötü bir şey yaptım...
      Markette poşetimi dolduran çocuk, yardım edeyim mi dedi.
      Önce teşekkür edip reddettim, sonra da hem Edip'in elinin tutup hem de ağır üç poşeti taşıyamayacağıma karar verir rica ettim o minik bedenin benim ağır poşetlerimi taşıması için Yol uzun değildi ama yaptığıma o anda daha pişman olup kendimden utandım.
      Eşimi arayıp beni akrşılamasını isteyebilirdim.

Comment

Working...
      X