Benim duyguşum seviyor kahve içmeyi.Haftasonları evde içit isem mutlaka kızıma da yapıyorum beraber içiyoruz.
Bence bu kadarlık bir içmenin hiçbir zararı yok.
Sizler neler düşünüorsunuz bu konuda?
Benim duyguşum seviyor kahve içmeyi.Haftasonları evde içit isem mutlaka kızıma da yapıyorum beraber içiyoruz.
Bence bu kadarlık bir içmenin hiçbir zararı yok.
Sizler neler düşünüorsunuz bu konuda?
Benim oğlum 10 yaşında, çay, kahve içmez. Asitli içecekleri de, hiç denecek kadar az içer, çünkü biz de hiç denecek kadar az içeriz Hepsini bir kere tatmışlığı var, sevmedi Rakı, şarap ta tattı ama sevmedi Sanırım bu çocuk bize benzemiyor
Utku ne çay ne kahve içer..
Ama Arda kahvenin telvesine bayılıyor.Ben içtikten sonra resmen yalanıyor çevremde
benim oğluşum 4 yaşında ama çay kahve asitli içecekler sadeca 1 er kere tattı ve kustu ondan sonra devamlı her yemeğin yanına herşey ama aklınıza gelbilecek herşeyin yanına sadece meyve suyu ve her çeşidi
su ve süt harici bir şey içmedi kendileri henüz...
pardon, geçen hafta tarihinde ilk olarak bir çay bardağı portakal suyu içti...
bir ara dedesiyle karsilikli kahve iciyordu ama sutlu nesguikti ictigi sandigi kahve.
Dilara 8 yaşında ve ne kahve ne de çay içmiyor henüz.. Asitli içeceklerle de arası iyi değil.. Süt ve meyve suları yetiyor ona..
benim bebeğimde çok seviyo kahveyi.evimizde yapıldığı zaman ilk atlayan en çok sevinen o oluyor
ama ben pek alışmasını istemediğim için önce süt diyorum
çok nazlanırsa mecburen izin veriyoruz o da bardağın dibinde az birşey
geçen kabul etti sütü bizi fazla uğraştırmadı neyse ki
çayla,ıhlamurla da hiç arası yoktur
HAyir ne kahve ne de cay veririm. Ddaha uzun sure de verecegimi sanmiyorum. Kafeine ihtiyaclari yok ki. Ne gerek var vermeye.
Kahvenin zeka gelişiminde fazla abartılmamak üzere içildiğinde etkili olduğunu okumuştum.Başar da seviyor zaten.Haftada 1-2 sütlü kave içiyoruz.Süt içmiyor hala.