Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Bana Yardim Edin

Haziran sonunda kuzenim evleniyor Istanbula gelecegim.
    türkiyede sanirim 15 sene sonra ilk defa bir dügüne katilacagim.
    Ben kuzenim icin özel bir hediye hazirlamak istiyorum.
    takisini falan takacagim o baska.
    Ama insanlarin tuafina gidecek bir seyde yapmak istemem.
    burada dügün davetlileri bir olup özel birseyler hazirlar..
    daha dogrusu süprizler
    hatirlarsaniz kardesim evlendiginde
    davetlilerin en güzel tariflerini yazip resimlerle süsledikleri bir yemek kitabi yapmistim
    benim dügünümde ise.. sipsak kamarayla misafirler in resmi cekilmis albüme yapistirilmis ve altina dileklerini yazmislardi...

neyse cok uzattim ama sizin oralarda neler yaparlar..
    nasil fikirler verebilirsiniz bana
    akliniza gelen cevrenizden duydugunuz yasadiginiz ilginclikleri anlatin bana

Re: Bana Yardim Edin

Bu tarz şeylerde çok başarılı ve yaratıcısın bunu biliyorum..Sana verecek bir fikrim yok, fakat yapacağın şey ne olursa olsun hoş bir sürpriz ve anı olacaktır eminim buna..

arkadaşımın düğününde dedesi çok güzel tülle süslenmiş bir defter getirdi...bizde o an bişer karaladık..geçen gün bir araya geldiğimizde istedik kimler neler yazmış diye..bir arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik..onun yazısını okuduğumuzda duygulandık..yazı yazan herkesi de tek tek andık..eskilere yolculuk yaptık...çok kıskandım..benimde öyle bir defterimin olmasını isterdim şahsen.aklıma bu geldi...

4. Re: Bana Yardim Edin

Hülyacım,ben burda egzantrik hediyeler yapanlara pek rastlamadım.

Bir tek yıllar öncesinde,
    iç içe kutulardan oluşan(yani bir kutuyu açıyorsun,sonra içinden küçük bir kutu daha çıkıyor),
    bir hediye aklımda.
    En son kutunun içinden de sonunda bir ayva çıkıyor

5. Re: Bana Yardim Edin

kuzeninize ve size ait en özel şey yine size ait eski fotoğrafların bir albümde toplanmsı olabilir bence .
    Ben kuzenime yapmıştım yıllar önce çok etkilendi duygulandı bulduğum fotoğraflar inanılmazdı rahmetli annneannemden yardım almıştım teyzemden.
    Bİ de bazılarının altına yazılması düşülmesi gereken notlar vardı onları filan yazmıştım çok güzeldi pek çok işi nasıl uğraştın dedi ama bizim için çok güzeldi.
    Büyük kızı lise 1 de şu an bazı fotolar ile ilgili açıklama yapmak gerekiyormuş

gecenin bu saatinde kafam basmadi

şimdi senin neyi öğrenmeye caliştiginida anlamadim

kuzenine komik ve egzantrik anlamli bir hediyemi almak istiyorsun ??
    anam burda genelde yeni evlilere evinde kullanacği turden birşeyler alirlar benim bildiğim kadariyla..dugundede altin takarlar ki onu yapicakmişssin .

kuzenin ne tarz bir insan..yaşam standardi vs de onemli..ucuk kacık bir tipmi ? normal klasik bir tipmi yani ne bileyim işte birazda hediye alacagin kişini tarzindan bahset ona gore yardimci olalim

7. Re: Bana Yardim Edin

anlasilan is basa düstü... farkli fikirler alabilirim diye düsünmüstüm ama... neyse bir sey bulursam sizinlede paylasirim... siz de akliniza gelen olursa yazin olurmu

bende bir düğünde buna benzer bir hediye gördüm...
    yine kutu içinden kutu çıkıyordu veeeeeeeeeee en son kutudanda emzik çıktı..... ucunada kurdele bağlanmış, kocaman ve kırmızı...
    damadın boynuna taktılar...
    salon gülmekten koptu....

la_belle yazdı:
    Hülyacım,ben burda egzantrik hediyeler yapanlara pek rastlamadım.

Bir tek yıllar öncesinde,
    iç içe kutulardan oluşan(yani bir kutuyu açıyorsun,sonra içinden küçük bir kutu daha çıkıyor),
    bir hediye aklımda.
    En son kutunun içinden de sonunda bir ayva çıkıyor