Acayip kuru bir cildim var, annem dalga geçer erken buruşacaksın diye Çok marka denedim ama gerginlik çok geçmedi Bugün VICH Thermal fıx2 aldım... Kullanan varmı? memnunmsunuz? yada ne kullanıyorsunuz?
Acayip kuru bir cildim var, annem dalga geçer erken buruşacaksın diye Çok marka denedim ama gerginlik çok geçmedi Bugün VICH Thermal fıx2 aldım... Kullanan varmı? memnunmsunuz? yada ne kullanıyorsunuz?
Aloe veranın nemlendiricisini tavsiye ederim,%100 doğal tam kuru ciltler için ayrıca hem yüz hem vücutta kullanılabiliyor,8 faktör güneş koruyucusu içeriyor.Fiyatıda çok uygun
Bir dönem kullandim onuda iyi nemlendiriyor, ama tavsiyem
biotherm cok memnun kaldim. Simdi farkli bir ürün deniyorum
ama gene biotherm'e geri dönecegim galiba
roc 3in1 kullanıyorum.. ama çok kuruysa cildin bu yetmez.. ne yeter bilmem.. bol bol su içmeye gayret et..
Kendimi sıkılmış portakala benzetiyorum Sanki vücudumun suyu çekilmiş 2 lt. mutlaka su içiyorum ama cildim davul gibi gerginzeyneb yazdı:
roc 3in1 kullanıyorum.. ama çok kuruysa cildin bu yetmez.. ne yeter bilmem.. bol bol su içmeye gayret et..
nemlendirici falan kullanmiyorum ben hic... problemi de yok cildimin, Allah'tan cildim anneme benzemis. evde temizleme ve nemlendirme icin Nivea var ama onu aklima gelirse arasira kullaniyorum.. kullaninca sivilce cikiyor
Öle abartı bir ihtiyacı yok cildimin şimdilik kremlere Sadece Avonun kuru ciltler için olan nemlendiricisi var onu kullanıyorum hergün yeterli oluyor...
walla ben avon kullanıyorum
temsilciliğini de yaptığım için...
shiseido bio-performance, tavsiye ederim
Çiğdem "girisimpazarlama"ya mı takılıyorsun?cigdemay yazdı:
nemlendirici falan kullanmiyorum ben hic... problemi de yok cildimin, Allah'tan cildim anneme benzemis. evde temizleme ve nemlendirme icin Nivea var ama onu aklima gelirse arasira kullaniyorum.. kullaninca sivilce cikiyor