Arkadaşlarım kırmızı koltuğa oturtuldum.Fazla da meşgul etmek istemiyorum.Varsa sorularınız alayım.Yoksa bugün devredivereyim.Tek başıma sıkıldım ben .
Arkadaşlarım kırmızı koltuğa oturtuldum.Fazla da meşgul etmek istemiyorum.Varsa sorularınız alayım.Yoksa bugün devredivereyim.Tek başıma sıkıldım ben .
merhaba Seyhan,
senin koltukta oldugunu bilmiyordum simdi ogrendim..
dunyaya tekrar gelmek istesen kim, nasil biri olmak isterdin? nerde/kimlerle yasamak isterdin?
Tekrar dünyaya gelsem yine ben olmak isterdim ama daha bir becerikli olarak.Bir de köy okulunda öğretmen olarak dostlarıma yakın,eşim çocuğumla yaşamak isterdim.cigdemay yazdı:
merhaba Seyhan,
senin koltukta oldugunu bilmiyordum simdi ogrendim..
dunyaya tekrar gelmek istesen kim, nasil biri olmak isterdin? nerde/kimlerle yasamak isterdin?
meslegini isteyerek secmedin mi? bana ilginc geliyor meslegin. seviyorsun diye tahmin ediyordum.
Yok idealim değildi mesleğim.Ama çok ta nefret etmiyorum tabi.Çocuklar yokki işimin içinde.Habire peynir sıkıldım artık.cigdemay yazdı:
meslegini isteyerek secmedin mi? bana ilginc geliyor meslegin. seviyorsun diye tahmin ediyordum.
bu arada ben burdan sorup duruyorum pardon. kirmizi koltuga nasil tasimali acep bunlari?
1. en guzel hangı yemegı yaparsın
2- hangı futbol takımını tutarsın
3-ıyı yaprak sarması yaparmısınn
4-adresımı versem kargo ıle gonderırımısın.
tesekurlerr ))
kırmızı koltuğa ayda yılda bir bakarım,ondan göremedim Seyhan
soru 1-hayatında unutamadığın en güzel an hangisi
2-şu an en çok olmasını istediğin şey nedir
3-eşinle nerede ve nasıl tanıştın
4-kaç kardeşsiniz mesela,ailenden bahsedermisin
sevgiler
aklıma gelirse gene sorarım
Muratbaran-ist yazdı:
tesekurlerr ))
1-Hiçbiri güzel değil
2-Beşiktaş
3- Avucunu yalarsın
allah seniiiezoferda yazdı:
Muratbaran-ist yazdı:
tesekurlerr ))
1-Hiçbiri güzel değil
2-Beşiktaş
3- Avucunu yalarsın