.
.
Konu IREM_KIZ tarafından (09 Nisan 2014 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
İki saniyeliğine sen oldum ben ve işten ayrılıp çocuklarımın annesi olmaya karar verdim. İkinciyi de kreşe yollayınca kendime ufak bir iş kurabileceksem, hiç düşünmem..
çalışmaya devam edersen,bakıcının maaşı ile senin maaşın arasında nekadar fark var o önemli..senin eline az bir miktar kalacak ve bu az miktar hiçbir işe yaramayacaksa çalışmana değmez..
senin yerinde olsam,maddi imkanlarım el veriyorsa çalışmam.
iki çocuğumlada,hatta 3
doya doya ilgilenirdim..
iş aramaya vakitlice başlarsın,gönlüne göre bir iş bulursun bence..
Senin yerinde oluyorum eve bebişlerime kendim bakıyorum
ben de isten ayrildim sen olunca.
sen calismadan da bi kac yil gecinebilecek gibiyseniz ayrilmak en mantiklisi gibi gorunuyor bana.
topla iste artilari, eksileri ve de maddiyati...cocuklsrin bi daha geri gelmeyen cocukluklarini falan... ne cikarsa artik.
"evde oturursam" diye sıraladığın maddeler kulağa daha hoş geliyor...
imkanlarınız el veriyorsa hiç çalışma,aldığın para bakıcıya gidecekse mesela ...
hamilelik ve ilk 6 ay evimde geçirdim kızım 1 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyordum güzel bir iş teklifi gelince kabul ettim ama gerçekten ev iş çok fazla yıpratıyor insanı 2 bir çocuk düşünüyor olsam kesinlikle bırakırdım öncelikle kendim için çocuklarım için vede kocam için herşey yarım yamalak oluyor .
canımcım,
ev dışında geçireceğin zaman çok uzun geldi bana. 12 saat bakıcı evde olacaksa sana hiç gerek yok
hafta sonları temizlik falan zor bir durum.
bence bebişi biraz büyüt. sonra istediğin bir iş bulup çalışmaya kaldığın yerden devam edersin.
sevgiler
.
Konu IREM_KIZ tarafından (09 Nisan 2014 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.
Biz de 26 haftalık olduk, bebekler birbirine yakın doğacak sanırım)
Doğum sonrası, normal izinlerimi kullandıktan sonra en az bir sene parasız izin almayı düşünüyorum. Çevremdeki herkes çocuğuma en az bir sene bakmam gerektiğini söylüyor zaten. Hızlı bir iş temposundan sonra nasıl olacak bilmiyorum ama şimdilik düşüncelerim bu yönde...