merhaba. efab- fatma'dan esinlendim de ben de o gibi mutlu olmak istiyorums . aranızda akeres-seher dışında Konya'dan katılan kimler var . bir tespit edelim. belki biz de buluşuruz? ne dersiniz?
sevgiler...
merhaba. efab- fatma'dan esinlendim de ben de o gibi mutlu olmak istiyorums . aranızda akeres-seher dışında Konya'dan katılan kimler var . bir tespit edelim. belki biz de buluşuruz? ne dersiniz?
sevgiler...
kolay gelsin.inş sizde ekibinizi kurarsınız.buluşur resimlerinizi yayınlarsınız.sevgiler....
inşaallah. bu arada az önce fiziken konyada olan, ruhen malatyada olan arkadaşımızı farkettim: mirbe. bunların dışında mesai arkadaşlarım elif ve sedef var. onlarla hergün buluşuyoruz zatensudeda yazdı:
kolay gelsin.inş sizde ekibinizi kurarsınız.buluşur resimlerinizi yayınlarsınız.sevgiler....
e hadi cevap verin çağrıma lütfennnn
blue var ama şimdi tatilde istanbulda..
çok tşk ederim. etti 5kani_erdem_ yazdı:
blue var ama şimdi tatilde istanbulda..
bende konyada oturuyorum ama mirbe gibi kalbim malatyada....
ben buradayım bir de arkadaşım Uysalay var.
emirim yazdı:
merhaba. efab- fatma'dan esinlendim de ben de o gibi mutlu olmak istiyorums . aranızda akeres-serpil dışında Konya'dan katılan kimler var . bir tespit edelim. belki biz de buluşuruz? ne dersiniz?
sevgiler...
Aman efendım emirim merhabalar..
10 gundur yoktum tatıldeydım Kani bılgı vermısler sagolsunlar..
Konya uyelerınde bır hareketlılık goruyorum..Hayırlı ugurlu olsun herbırımıze..
Umarım bu kez bu forum'a katılımcı Konya uyelerı sayısı oldukca cok olur ve bu organızasyonda baslamadan bıtmez dıleklerımı sunuyorum sızlere..
Memnun oldum sizi tanıdıgıma..
Benım karınca kararınca tanıdıgım Konya uyelerı:akares,sevılsan,Karaman uyesı:kardelen70..
Guzel bır organızasyonda bulusmak ümidiyle...
Sevgılerımle...
merhaba emine. tanıştığımıza sevindim. kalbinin malatya da olması hiç sorun değil görmüştüm malatya yı gerçekten çok güzel yer. özellikle kernek teki restaurantın yemekleri bi harikaydı benim de bir arkadaşım var orda.eminekalfa yazdı:
bende konyada oturuyorum ama mirbe gibi kalbim malatyada....
sayıyı bir tespit edelim ve bir gün bir araya gelelim. sevgiler...
teşekkürler sehercim. bu arada dünkü iletimde ismini serpil olarak yazmışım. özür dileirm arkadaşım. hemmen düzelttim. görüşmek dileği ile...sevgiler..akeres yazdı:
ben buradayım bir de arkadaşım Uysalay var.
not: uysalay arkadaşımız da cvp yazarsa özel msj göndermek için kullanıcı profiline ulaşabilirim.