ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAĞOLUN,
AYŞEGÜL SERİSİ GİBİ OLDU AMA İLK SIRALARDA GÖRÜNCE SON DURUMU YAZIP BU TATSIZ BAŞLAYAN AMA TATLI BİTEN OLAYI BİTİREYİM DEDİM.
BABAM GELDİ , EVDE DOKTORLAR KALBİNDE ÖNEMLİ BİR SORUN GÖRMEMİŞLER YANİ EN SON YAPILAN ANJİYODAN DAHA KÖTÜ DEĞİLMİŞ, GECE ŞİKAYETLERİ FALAN DA BÜYÜK BİR İHTİMALLE REFLÜDEN KAYNAKLANIYORMUŞ.
ARTIK İYİ BİR PEYRİZ YAPIP, AĞZINI TUTMASI GEREKİR....
hEPİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM, İYİ Kİ VARSINIZ........
Evet 1,5 sene içinde 3, anjiyo....
Dün şikayetlerinden dolayı doktora gitmiş hemen anjiyo demişler...
Bir de babamın huyu vardır, kimseye söylemeyin, telaşe vermeyin der, annem bana söylemese haberimiz olmayacak, telefonla konuştum, bekliyorlar gelmeyin anjiyodan sonra gelirsiniz ne işiniz var burada diyor...
Bundan önceki anjiyolarında( ikisinde de ikişer tane stand takılmıştı- çelikten damar gibi birşey- ilkinde herşey bitti ondan sonra babaannemlere, halamlara haber verdik 2,sinden haberleri bile yok)
Ben korkuyorum, iyi şeyler düşünüyorum, tıkalı olan damarlar yenilenecek daha sağlam olacak diye düşünüyorum ama damarlarının bu kadar sürede stand takılacak kadar tıkanması beni düşündürüyor.
Kendisinin morali yerindeymiş gibi gözüküyor artık fermuar taktıracağım daha kolay olur aç kapa uğraşmazlar diyor ama ben onu bişliyorum bize belli etmiyor...
Şu anda evde temizlik var, heryer dağınık, kızlar arada birb,irlerini yiyorlar, benim moralim zaten bozuk, yemek yapmam lazım, bir an önce babama gitmek istiyorum..........
Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim.....
BABAM İLE KONUŞTUM ANJİYODAN ÇIKMIŞ, SESİ İYİ GELİYORDU DOKTORLAR DA ÇOK ÖNEMLİ BİRŞYE YOK AMA YİNE DE BİR BAKALIM DEMİŞLER SON DURUMU SÖYLEMEYE SONRA GELECEKLERMİŞ BEN DE ZEYNEP İ UYUTUP GİDİYORUM..
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.....