Sn.sevgili Yeşim hn, ben doktorluğu, siz ekranı bırakın, böyle dört masalık şirin bir yer açalım, nasıl fikir?
Günde 4 saat çalışır, kitler çıkarız, yazın da sahilde bir yerlere kaçarız, ha??
Nilgün Production..
Sn.sevgili Yeşim hn, ben doktorluğu, siz ekranı bırakın, böyle dört masalık şirin bir yer açalım, nasıl fikir?
Günde 4 saat çalışır, kitler çıkarız, yazın da sahilde bir yerlere kaçarız, ha??
Nilgün Production..
Nilgün harika olur ama ben yemek yapmaktan anlamam, bulaşık, temizlik ve hesaplarla uğraşsam olarmı
Çok iyi, ben de o kısmı sevmem. Mantıları açarım, kıymalı, peynirli çiğbörekleri hazırlarım.Kısıtlı sayıda yapar, kalan zamanı kendimize ayırırız.
nilguun gecen yaz amasrada ayni dedigin gibi bir tukana rast geldik,kucucuk bir yerdi ama ama amaa nasil lezzetli mantilar,gozlemeler ve miniminnacik etli yaprak sarmalari yapiyorlardiki anlatamam.
3 4 tane evkadini isletiyordu orayida aklima geldi iste
bende muhasebenizi tutuyum söz batırmam sizinerdogan yazdı:
Çok iyi, ben de o kısmı sevmem. Mantıları açarım, kıymalı, peynirli çiğbörekleri hazırlarım.Kısıtlı sayıda yapar, kalan zamanı kendimize ayırırız.
Dükkan açık işte, buyrun, ne arzu etmiştiniz?
Valla, Nesli'yi de yanına vereyim, azıcık para işi öğrensin, ben hiç bilmem.merve&irem yazdı:
bende muhasebenizi tutuyum söz batırmam sizinerdogan yazdı:
Açın açın bende şubenizi Rize'de açarım.Anneçocuk mantı Rize şubesi.
ben yaprak sarmasi aliim sarimsakli yogurtlu ve de tereyag soslu ossun luffennerdogan yazdı:
Dükkan açık işte, buyrun, ne arzu etmiştiniz?
Cerrahiye son mu????????
Yoksa mantı börek arası kesip biçmeye devam mı....