Biraz önce forumları okuyordum, Alev de yanımda. Profillerdeki, imzalardaki fotoğraflar ve resimler hoşuna gidiyor, bu kim anne, adı ne anne, diye sorup duruyor. Bir ara Merve'nin yanıt verdiği bir forumdaydım. Bizimki İrem'in fotoğrafını gördü ve beni durdurttu. 'Anne, ben bu minik kıza (sanki kendisi çok büyük de) daha yakından bakmak istiyorum,' dedi. Pek bir sevdi İrem'i. Bir dolu soru yöneltti, kaç yaşında, kardeşi var mı, annesinin adı ne, acaba Fince biliyor mudur,' gibisinden. Sonra da, 'Sara'ya çok benziyor,' diye bir yorum yaptı. Sara, Alev'in yuvasına geçici olarak devem eden minik bir kız, henüz 2,5 yaşında ve Lübnan asıllı. Evet, Sara'yla İrem arasında uzaktan bir benzerlik kurulabilir. Alev, dedim, o kadar da çok benzemiyorlar bence. 'Yok, anne, benziyorlar, saçları çok benziyor! İkisinin de saçları çiçek gibi güzel!' Sordum, 'Çiçek gibi saç nasıl olur?' diye. Efendim, çiçek gibi saç dalgalı ya da kıvırcık olurmuş! Alev ve yuvadaki diğer kızların saçları düz saçmış, hepsi de minik Sara'nın saçlarına bayılıyorlar, gidip gelip çocuğun saçlarını okşuyorlarmış. Alev, İrem'i çok sevmiş, yanına çağırıyor. Merve, haydi gelin buraya! Kızlar oynasınlar...