Bugun sabah yan komşum öğlenden sora site sakinlerinin kendisine oturmaya geleceğini ve beni de beklediğini söyledi. İnşallah dedim.
Öğlen hadi ayıp olmasın.Yan komşumla aramız iyi. Biraz oturur kalkarım dedim .Sertan Alp'i giydirmeye başladım. Onu giymek istemez,bunu beğenmez oğlumu yarım saatte alt kata üst kata koştura koştura anca giydirebildim.
Kapıdan çıktık. Yan dairenin ziline bastık. İçeri girdik.Oğlum hemen mutfağa koştu.
''Nevin Teyzeeeeee ben kaymaklı bisküvi istiyorum''dedi. (Her zaman kaymaklı bisküvisi vardır Nevin Hanım'ın. Velet biliyo işte
Herkes gelmiş. Hoşgel , beşgittinden sonra oturdum .İzlemedeyim. Ya herkes birbirini çok iyi tanıyor. Çok sık birbirlerine gidip geliyorlar. Muhabbetleri koyu .Ben fransız kalıyorum haliyle.
Bu arada benim oğlan ben kaymaklı bisküvi isterim diye tutturuyor yeniden. Ev sahibesi ona tabağıyla 4 adet kurabiye veriyor kocaman.
Bizimki lüp lüp yutuyor ve koltuğa sızıyor.Aaaaa çocuga bak .Evde uyumaz burda sızdı.
Neyse sohbet muhabbet.Sonlara doğru ben de daldım muhabbetin içine
Az önce geldim.Az otururum kalkarım dediğim yerde 2 saatten fazla kalmışım.
Oğluş uyandı.
''Anne yürü eve gidelim ''dedi
Düştüm önüne evdeyiz şimdi.
Ya düşünüyorum da ben bu şekilde ev oturmalarını sevmiyorum. Ne bileyim eskiden beri bana göre değil. Yani dizilerde ne olmuş,magazinsel programlar, yok ayşe hanımlar yok Mehmet beyler.... I ıhhh bana göre değil
Siz sever misiniz ?