Merhaba Arkadaşlar,
9 günlük tatilin üstüne bugun nasıl bir gün geçirdiniz benim için yorucu ve çok sıkıcıydı ben oğluşumu çok ama çok özledim o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum sizlere de kolay gelsin
Merhaba Arkadaşlar,
9 günlük tatilin üstüne bugun nasıl bir gün geçirdiniz benim için yorucu ve çok sıkıcıydı ben oğluşumu çok ama çok özledim o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum sizlere de kolay gelsin
Bende tam tersi bir durum söz konusu.. Tatil bittiği için çokkkkk memnunum doğrusu..
Neden derseniz, anlatayım kısaca.. Bu 9 günü yarı yatalak bir durumda geçirdiğim için, sağolsun kocacım çok yardımcı oldu bana özellikle Dilara'nın kahvaltısı, yemekleri, onunla oyunlar oynamak, ders çalıştırmak, benimle ilgilenmek vs... konularında amaaaaa, ortalık da almış başını gitmiş bu arada.. Sabahtan beri temizlik yapmakla uğraşıyorum..
Tatil iyi hoş da, evde kalınca, bir de üstüne hasta olunca hiç çekilmiyor.. Ev çarşamba pazarına dönmüş durumdaydı, eski düzenine kavuşturmak bayağı bir zamanımı alacak..
Baba kız çok güzel vakit geçirdiler evde, evi evlikten çıkarmak konusunda bir numaraydılar doğrusu.. "Bir ev en kısa zamanda nasıl bu kadar dağıtılır" konusunda madalyayı hak ettiler anlayacağınız..
ben sanıyordum ki bayramda çalışacağım yok nerde o şans bende(yani bu bayramdan sonra böyle düşünüyom.)
sadece 1 gün çalıştım.eşim zaten 1 gün izinliydi....
Evde bunalıma giriyordum neredeyse,canım dışarı çıkmak istemedi hiç.ama bunalıma da girmek üzereydim sanırsam.
of ya o ne öyle yamek yap masa topla bulaşık yıka,bi daha yemek yap,bidada yıka bi daha bi daha........
hep iş hep iş,neydi öyle yaaaaa,
yok ben evde biraz daha kalsam kafayı oynatırım....
hiç oturamıyorsun sürekli gözüne bişeyler çarpıyo,ıyyyyyy
oh beeeee iyi ki çalışıyom.
işe geldim de dinleniyorum...
valla öğlene doğru bir yolunu bulup eve gittim ve oluşum acayip sevindi.
tabii ki anneside şaşırdı.
hemen hemen 3 saat birlikte olduk.
galiba yarın ve ertesi günde birlikte olacağız.
anlayacağınız benim tatil heniz bitmedi.
Yaaa sizi kıskandıgımı soyleyebilirmiyim cunku ben aksam saat 18:30 da cıkıyorum ve eve gitmem 20:00 buluyor ama herneyse bende Çarşamba günğ evdeyim
Aman aman iyi ki bitti bu tatil.Evde eşim deli oldu.Tatili pek sevmez ,tam bir iş kolik.Bneim malum durumumdan dolayı antalyaya falanda gidemedik,adam evde sinir küpüydü.Bgun sabahtan nasıl mutlu bir halde işi gidişi var
valla öğretmen olduğum için şanslıyım dala 2 haftam var evde yatıcam darısı tatil severlere