Utkuya yılbaşı armağanı olarak Braun marka diş fırçası alsam diye düşünüyordum.Ama ben kullanmadım ve kullanımı nasıldır,değer mi diye düşünüyorum..
Kullananlar bana fikir verebilirmi ??
Utkuya yılbaşı armağanı olarak Braun marka diş fırçası alsam diye düşünüyordum.Ama ben kullanmadım ve kullanımı nasıldır,değer mi diye düşünüyorum..
Kullananlar bana fikir verebilirmi ??
biz kullanıyoruz çok süper
Birde 8 yaşındaki çocuk için uygunmudur acaba???
Canım çocukların kullanması bence sakıncalı. Dr.ların da önermediğini hatırlıyorum sanki. Ben de almıştım pilli bir diş fırçası ama hiç hoşuma gitmedi. Normal kullanıyorum şimdi. Tavsiye etmicem, alma.
esim disleri konusunda manyaktir braununkini almistim gecen yil ona cok memnun.
oglumada su pilli daha basit olanlardan aldim,hosuna gidiyor onunda
3 yasindan sonra kullanilabiliyor bahar benim bildigimBEB yazdı:
Canım çocukların kullanması bence sakıncalı. Dr.ların da önermediğini hatırlıyorum sanki. Ben de almıştım pilli bir diş fırçası ama hiç hoşuma gitmedi. Normal kullanıyorum şimdi. Tavsiye etmicem, alma.
Füsun tam olarak link falan veremiycem, ne zaman hangi dr.un söylediğini de hatırlamıyorum sadece çocuklar için önerilmediğini hatırlıyorum o kadar. Ama artık ben teknolojinin bu tip ürünleri ile çocukların ne kadar geç tanıştırılırsa o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Yani elbet bir gün kullanılabilir ama bu yaşta kullanmalarını ben istemiyorum şahsen. Düşünsene dönüp duran, ya da titreyip duran bir diş fırçası ve bir çocuk. Bana hiç mantıklı gelmiyor. Belki biraz eski kafalı olabilirim ama, fikrim bu yönde.
Geçen sene Irmak çok istediği için biz de aldık. Bir kaç kez fırçaladıktan sonra vazgeçti. 8 yaş için zararlı olacağını düşünmüyorum.
valla emre cok heves etti babasindan gordugu icin,3 yasina kadar beklettim ve aldim.
niye donen ve itreyen birsey zararli olsunki,sonucta amac disleri temizleyip disetlerine masaj yapmaksa??
bilmem bana zarari olmaz gibbi geliyor hala
ben kullanıyorum.Pilli değil şarjlı olandan var bende..
Çok memnunum ama 8 yaş için uygun olup olmadığını bilmiyorum.