Karım beni mutlu etmiyor
Güzin abla ben 35 yaşında, evli ve bir kız çocuğu babasıyım. Belçika’da yaşıyorum ve burada bir yabancı hanıma aşık oldum. Üstelik eşimle sorunlar yaşıyorum.
Yabancı hanımın bana yaptıklarını eşim bana yapmıyor. O yaşça benden büyük ama beni çok seviyor. Ne yapmalıyım? Eşimden boşanmalı mıyım? Çekip gitmeyi çok düşündüm fakat kızım için yapamadım.
RUMUZ: MERCEDES
Evlenirken namuslu, eline erkek eli değmemiş, hiç flört yaşamamış kız diye tutturursunuz, ondan sonra da gider elin yabancı kadınına aşık olursunuz.
Eşin gençtir, namuslu yaşamıştır. Senden başka erkek tanımadığından, tecrübesizdir. Sen de ona fazla bir şey öğretme gereği görmemişsindir. Çünkü o senin namuslu karındır.
İlişki kurduğun o yabancı kadın ise sana her türlü cilveyi, numarayı yapar. Çünkü o serbest yaşamıştır, çok genç yaştan itibaren seksi tanımıştır, erkeklerin nelerden hoşlandığını iyi bilir, çünkü tecrübelidir.
O halde, neden Türk kızlarına flört hakkı bile tanımıyor, hemen namus bekçisi kesiliyorsunuz?
Kusura bakma, sözüm sadece sana değil, senin gibi düşünen ve davranan özellikle de yurtdışında yabancı kadınlara hayranlık duyan tüm erkeklere.
Karın şu anda senin için katlanılmaz bir kadın, ama unutma ki, hastalandığın zaman sana o bakacak, seni o iyileştirecek. Şu anda kirli çamaşırını yıkayan, ütüleyen o, evine ve çocuğuna bakıp didinen de o.
Öteki kadın süslenip, püslenip seninle beraber oluyor, hiçbir sorumluluk taşımıyor. Bu haksızlık değil mi sence? Lütfen elini vicdanına koy da söyle...
Siz ne diyorsunuz bu ise kizlar?
"Tecrubesiz" kizlarla evlenmek isteyen erkeklerin boyle birseyi yillar sonra dert edinmesi haksizlik degil mi?