Hersene biz 29 Ekim'de Bağdat caddesinde yapılan yürüyüse gideriz. Bu sene de varmı? Varsa gelecek arkadaşlar var mı?
Hersene biz 29 Ekim'de Bağdat caddesinde yapılan yürüyüse gideriz. Bu sene de varmı? Varsa gelecek arkadaşlar var mı?
bildiğim kadarı ile var,ama biz bu sene gidemeyeceğiz
Melis çok öksürüyor,korkuyorum.
Oysa geçen sene hayal kurmuştuk..Melis konuşmaya başlayacak,10.yıl marşını ezberler ve yürüyüşte babasının omuzunda söyler diye..
10.yıl marşının kısmende olsa ezberledi ama,öksürükten kurtulamadı
Gidecek arkadaşları canı gönülden selamlıyorum
bugün coşkuyla sokağa dökülmeyeceksek ne zaman döküleceğiz.
her zamanki gibi kızımla,bayrağımla,marşlarımla yollardayım..(eşimi yurt dışına temsilci gönderdim)
Turkiye'deyken bizde gidiyorduk.
Yaaa bende istiyorum.
Ben en iyisi, yarin aksam buyukelcilige gitmeden once, bayragimi kapip Emre ile site icersinde bir dolanayim.
Manyak derler mi sizce?
olsa olsa "şu çiılgın Türkler" derler Ebrucum..
Aslinda Ramazan'a gelmeseydi, havuz basinda parti vermeyi dusunuyordum.
Red & White, herkes kirmizi beyaz giyinecekti, kucuk kucuk turk bayragi olacakti masalarda ve yemeklerin uzerinde.
Birde tabi Buyukelcilik o gune resepsiyon davetiyesi gonderince, oraya gitmek zorundayiz. Zaten 30.Agustos'da gelmedik diye firca cektiler
Ya Mine, bu arada sende kesin vardir, Cumhuriyet Bayrami ile ilgili ingilizce metin var mi? Tarihi kisaca anlatan.
Yarin bu bilgileri, yazdigim baska bir forum'da paylasmak istiyorum. Katilanlarin hemen hepsi Amerikali, biraz egitelim sunlar....
daha önce her eve bayrak asalım forumunda yazdığımı burda da yazmak istiyorum...bence Cumhuriyet şenliklerine de katılmalıyız arkadaşlar...böyle önemli törenleri gidip seyretmek içinde bulunmak,birlik beraberlik duygusunu yaşamak,Bu uğurda yaşananları daha iyi idrak etmemizi sağlayan,bu günlerin unutulup bir kenara itilmesini önleyen şeylerdir...mutlaka Cumhuriyet şenliklerine de katılacağım herkesinde katılması gerektiğini düşünüyorum...
tören olucaktır biz katılacağız ailem ve arkadaşlarımla...umarım hepinizde katılırsınız
Ben ilk kez bir 29 ekimde ist.dayım.
Nerde kaçta başlıyor?
Ben de onu ögrenmeye çalışıyorum. Bilen birileri çıkarsa yazsa iyi olur
Doğukan'ın okulu yürüyüş için velileri organize ediyor her yıl.
Veliler 17.30'da Suadiye'de olacak.
Yürüyüş sanırım 17.30-1800 gibi başlar. Umarım faydası olur bu bilginin.
Biz katılamayacağız