ay arkadaşlar başlık için kusura bakmayın ama ne yapayım eskilerin sözü öyle......
yeni evli çiftler can cana yani sarılarak yatarlar,sonra yan yana olur,yaşlandıkça g.t g.te uyunmaya başlanır,en sonunda da yatağın bi ucuna kaçarlar,diye sözün açılımı yapılabilir.
dün "yatağın neresinde yatarsınız"ı irdelemiştik....
bugün de "eşinizle yatakta nasıl yatarsınız"ı inceleyelim isterseniz...(kesinlikle müstehcenlik yok baştan söyliiim)
mesela biz sarp'la çok afedersiniz g.t g.te uyuruz evlendiğimizden beri...hiç öyle can cana uyuyamadık..ikimizede sarılarak uyursak afakanlar basıyor...akşamları yatağa girdiğimizde elbette bir sarışırız ben kafamı onun koltuğunun altına sokarım...konuşuruz, dertleşiriz,kıkırdaşırız sonra da iyi geceler öpücüğünün ardından herkes birbirine o malum bölgesini döner ve uyur...
birkaç defa denedik sarılarak uyumayı...ama ben sabit duramıyorum ki..kolum bacağım oynuyor..bir divildeme bir divildeme..sağa dönmeler,sola dönmeler...baktık olmuyor yine kırk yıllık evliler gibi kendi köşelerimize çekilip uyuyoruz.
napiim çılgın yatıyorum....
bir de bizim yatak kocaman.ikimiz bir köşede yattığında araya 2 kişi daha girer yatar da haberimiz bile olmaz artı o yatanlar da birbirine değmez.... yatak o kadar geniş yani....
eee..;sizlerde durum nedir..?