Herkeze Selamlar Arkadaşlar
Eskisi gibi siteye işlerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum. Malum okulda çalışınca son haftalar kafamı kaşıyacak zamanım yok. Haftayada kayıtlar başlıyor orda görevliyim sizinle birlikte olmak git gide zorlaşıyor. Evimde bilgisayarımda yok İnternet kafeleremi gitsem işden sonra
Asıl konuya gelelim. Havaların ısınmasını yazın gelmesini hiç istemiyorum. Kızım havalar ısınmaya başladığı zaman tüm vücudu benek benek kırmızı kırmızı oluyor. ve git gide artıyor. Kar gibi olan kızım yazın gelmesiyli isilik oluyor. Bu sene artık olmaz büyüdü derken yine kızarmaya başladı. Kaşıntıda yapıyor. Doktor özel bir sölüsyon veriyor eczanede yaptırıyoruz. sonra üstüne krem ama sadece o anlık isilikleri söndereyor ertesi gün tekrar kızarıyor. Eylül ayına kadar bunu çekiyorum. Sizden ricam isilik problemiyle uğraşıp iyi bir sonuç alan varmı neler yapmam gerekiyor.. Birde sivrisinekler vücuda sürülenler koruyucular alerjik olabiliyor haricinde doğal kullanabileceğim. vücuduna sürebileceğim birşey varmı yardımlarınızı bekliyorum...