[size=large]BU SENİN İLK DOĞUM GÜNÜN,ANNENİN SENİ MERAKLA BEKLEDİĞİ GÜNLERİ HATIRLIYORUM DA GÜLÜMSÜYORUM
BAHTIN AÇIK,ŞANSIN BOL OLSUN.ANNEN GİBİ AYAKLARIN YERE SAĞLAM BASSIN,YILDIZIN HEP EN EN EN EN TEPEDE OLSUN )))
EN TEYZEN VİLDAN[/size]
[size=large]BU SENİN İLK DOĞUM GÜNÜN,ANNENİN SENİ MERAKLA BEKLEDİĞİ GÜNLERİ HATIRLIYORUM DA GÜLÜMSÜYORUM
BAHTIN AÇIK,ŞANSIN BOL OLSUN.ANNEN GİBİ AYAKLARIN YERE SAĞLAM BASSIN,YILDIZIN HEP EN EN EN EN TEPEDE OLSUN )))
EN TEYZEN VİLDAN[/size]
doğum günün kutlu olsun prenses
Vildan tek kelimeyle canımsııııın..
Geçen yıl bu gece chatimizi hatırlıyorumda erkenden çıkmıştın sen sonra da malum benim sancılar başlamıştı.Koca bir sene geçti
nice mutlu yillara
Mutlu yıllar Ceylin..
Pınar cığım küçük prensesin Ceylin in ilk doğum gününü kutlar aileniz tüm sevdikleriniz ve yoldaki minik bebişinizle size bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim.
Sevgiler...
Mutluluk, sağlık ve başarılarla dolu uzun bir ömür diliyorum Ceylin'cim sana...
Ve Pınar bugün senin için de çok özel, anneliğinin birinci yılı bitti, nice güzel yıllar diliyorum sana bebeklerinle beraber...
Sevgiler,
[size=medium]DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN MINIK PRENSES, ILK YASIN VE SON YASIN ARASI COOOK UZUN OLSUN, AILENLE YENI GELECEK KARDESINLE BUTUN GUZELLIKLER SANS SENINLE OLSUN TATLI CEYLIN[/size]
Dogum gunun kutlu olsun Ceylin ..
mutlu yıllar ..
mutlu nice yaşlara ceylincik! eh darısı başımıza!
[size=medium]Sevgili Ceylin ilk yaşın kutlu olsun.Sağlıklı mutlu nice senelerrrr.... [/size]