kızımı nasıl çişe alıştırmalıyım bana yardımcı olun lütfen bayanlar
kızımı nasıl çişe alıştırmalıyım bana yardımcı olun lütfen bayanlar
Öne çekmek istedim.Yardımcı olacak arkadaşlarrr nerdesinizzz..
Oncellikle aramiza hosgeldin,cise alistirma sureci cocugunuzun yasina gore degisir,bazen cok gec bazende cok erken bu ise girismek egitimde zaman alabilir,
uzun bir sure altini islatmayan
islattiginda hemen degistirilmek isteyen,
pantolununu cikartmak isteyen ve bunun gibi belirtiler cocugunuzun yavas yavas cise alistirilmai gerektiginin bir isaretidir...............
hergun duzenli saatlerde tuvaletine goturun ve ara ara kendisine sorun,cok iyi giden cis egitimi bir anda husranada ugrayabilr ve cocuk altina yapabilir bu tur durumlarda sabirli olmali ve ona kizmamalisiniz........
cis yaptiginda yada kakasini yaptiginda onu ufak ufak odulendirebilirsiniz,
bizim cocuk bezimizi kuslar aldi ucurdu ve bir dahada getirmedi,(bizim isimize yaradi umarim sizdede yarar)ona bu tur hikayeler anlatabilirsiniz,artik buyudugunu ve bez kullanmamasi gerektigini.......
gece alistirmalari uyumadan once ona mutlaka uyurken cisi geldiginde annesinin hemen obur odada olduguna ve size seslenmesi gerktigini hatirlatin...............
size ve kiziniza sevgiler,fidan
Önce kızınız istemeli,kesinlikle zorlamayın.Her çişini yaptığında aferin kızım,bravo kızım diye destekleyin,herkese kızınızın artık tuvalete çişini yaptığını anlatın,bunuda özellikle kızınızın yanında yapın.Böylelikle fazla zorlanmayacaksınız.