Dün battaniyemize kavustuk arkadaslar...İnanılmaz duyguluyum.Cok mutluyum..Emegi gecen herkese sonsuz tesekkür ediyorum...Cok güzel..o kadar güzel ki battaniyemiz anlatamam..hele manevi degeri benim icin o kadar büyükki.....
Dün battaniyemize kavustuk arkadaslar...İnanılmaz duyguluyum.Cok mutluyum..Emegi gecen herkese sonsuz tesekkür ediyorum...Cok güzel..o kadar güzel ki battaniyemiz anlatamam..hele manevi degeri benim icin o kadar büyükki.....
gülnur hanım bu battaniye olayını ben anlamadım açıklarmısınız.bu arada güle güle kullanın
Sevgili Gülnur,
Bu battaniyeye emek veremedim ama emeği geçen tüm arkadaşları yürekten kutluyorum.. Başta bu güzel düşüncenin yaratıcısı Kübra'yı..Ellerinize, gönlünüze sağlık...
Güle güle kullanın.. Sağlıkla...
Türkan.
güle güle kullan...birdahakine katılmak dileği ile...onun enerjisi sımsıcak saracaktır
GÜLNURCUM,
ÖNCELİKLE GÜLE GÜLE KULLANIN.
BATTANİYE YE EMEĞİM DOKUNAMADI AMA EMEĞİ GEÇEN TÜM GÜZEL GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARIMIZI BENDE BURADAN KUTLUYORUM.
BİR ÇOK ANNENİN ELİNDEN SEVGİYLE ÇIKTIĞI İÇİN BU BATTANİYENİN MİNİK MUSTAFA YI SIACACIK TUTACAĞINDAN O KADAR EMNİM Kİ...
TEKRAR GÜLE GÜLE KULLANIN.
MUSTAFAYI LÜTFEN BENİM İÇİN ÖPÜN...
SEVGİLER...
emegi gecen tüm arkadaslara ellerine saglik,güle güle kulanin canim
Sevgi battaniyenizi gule gule kullanin,saglikla iyi gunlerde
Mustafayi opuyorum
Emegi gecen herkezin ellerine saglik.guzel yurekli insanlar.
Güle güle kullanının Gülnurcum. Mustafa'yı öpüyorum.
GÜLE GÜLE KULLANIN
HERKEZİN ELİNE KOLUNA SAĞLIK
Gule gule kullansin canim.Her parca onu dusunerek oruldu