http://groups.yahoo.com/group/bizimcocuklar/
Değerli Arkadaşlar,
Yardım ve maddi dayanışma girişimlerimizi nasıl örgütleyeceğimiz sorununa bir çözüm arıyorduk uzun zamadır. Site dışındaki ve site içindeki yardım çağrılarına en doğru biçimde yanıt verebilmek kolay değil. Yasal yollardan örgütlenmek, bir vakıf ya da dernek kurmak anlamına geliyor ki, bu son derece karmaşık, sorunlu ve de bizi aşan bir çözüm. Yardım çağrılarını her ne kadar sitemiz yoluyla duyursak da, doğrudan site yoluyla yardım girişimlerinde bulunmak, böylece sitemizi hem yasal, hem de etik bağlamda sorumlu bir konuma sokmak pek doğru değil. Bu nedenle, Sevgili Cemile Zipak ve Ayşegül Kurt arkadaşlarımızın öncülüğünde bir yahoo yardım ve dayanışma grubu kurulmuş bulunmaktadır. [size=medium]bizimcocuklar[/size] adını taşıyan bu yahoo grubu, adından da anlaşıldığı gibi çocuklarımızla ilgili yardım ve dayanışma konularında haberleşme amacını taşımaktadır. Çocuklar, kendi çocuklarımız, sitemizin çocukları, çevremizdeki çocuklar, şehrimizin çocukları, ülkemizin çocukları, dünya çocukları... Hepsi bizim çocuklarımız. Düzce'deki çocuk yurdunda yaşayan çocuklarımızdan tutun da, Sri Lanka'da depremin anasız-babasız çocukları, hepsi çocuklarımız...
Yardım konularında iletişim içinde olmak isteyen arkadaşlarımızın yahoo grubuna üye olmaları yeterli. Yahoo grubuna üyelik en başta yahoo üyeliğini gerektirse de, gerekli seçeneği tıklamanız durumunda grup mesajları istediğiniz, sürekli kullandığınız e-posta adresine gelecektir. Şunu önemle vurgulamak isterim: bizimcocuklar yahoo grubuna üye olmak, hiçbir bağlayıcı nitelik, zorunluluk taşımamaktadır. Bu, yalnızca bir haberleşme grubudur.
Selamlarımla
http://groups.yahoo.com/group/bizimcocuklar/
.................................................. ........................
Sevgili Arkadaşlar,
Üye olma zorluğu çeken arkadaşlar benim özelime ya da kuatam@yahoo.com adresine yazarlarsa yahoo'dan hesap alma konusunda yardımcı olabilirim. Yahoo'dan hesao almanıza karşın, grup mesajlarınız istediğniz e-posta adresine gelebilir. Yahoo'dan sizin için alacağım hesapların şifrelerini hemen değiştirebilirsiniz.
Sevgiler