malzemeler
yarim kilo kadayif
yarim kilo ceviz
margarin (eritilecek)
sut(3bardak)
SERBET ICIN
4.5 bardak su
4.5 bardak seker
YAPILISI
once serbeti yapip kaynatiyoruz ocaktan almadan once 3.4 damla limon SIKIYORUZ.onu kenara aliyoruz.firin tapsisini yagliyoruz cay fincanlari olur ya buyuk onun icine biraz kadayif koyuyoruz kenarlari asagiya dogru sarkitiyoruz ortaya ceviz koyup kadayifin kenarlarini ustuna kapatiyoruz ve bastiriyoruz saha sonra firin tepsisina ters ceviyoruz hemen kendini birakiyor zaten hepsini bu sekilde yaptiktan sonra eriyen margarin yagini her kadayifin ustune azar azar dokuyoruz ve firina atiyoruz iyice kizardiktan sonra cikariyoruz ve ilik sutumuzu arkasindanda soguk serbetimizi dokuyoruz yani kadayif sicak serbet soguk olucak bu kadar .afiyet olsun.
resmini cekersem eklerim sonra buraya.