Suyun icinde kaynatmaktan baska birsey yapiyor musunuz? Buraya tariflerinizi yazarsaniz cok memnun olurum.
sevgiler
Suyun icinde kaynatmaktan baska birsey yapiyor musunuz? Buraya tariflerinizi yazarsaniz cok memnun olurum.
sevgiler
hmmmm demek kimse uzum hosafi yapmiyor. En azindan bunu ogrenmis oldum .
suyu tencereye koy ıcıne seker ılave et karıstır seker erıyınce uzumlerı koy kaynayınca uzumler pısınce yanı olmus demektır ıstersen karanfılde atabılırsın
Kuru Üzüm Hoşafı - 4 kişilik
Malzemeler
- 250 gr kuru üzüm
- 2 su bardağı şeker
Kuru üzümlerin saplarını ayıkladıktan sonra iyice yıkayın. Üzümleri bir tencereye koyarak üzerine 5-6 bardak su ilave edin. Kuru üzümler hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. İki su bardağı şekeri tencereye ilave ettikten sonra bir iki taşım daha kaynatıp, ateşten alın. Soğuk olarak servis yapın.