Ya arkadaşlar epey oldu Figen'den ses-seda yok sanki... Ya da var da ben mi kaçırdım acaba?
Eminim ki, yine biryerlerde birilerine yardım etmekle meşguldur ama yine de merak ettim vallahi...
Görenlerin veya duyanların insaniyet namına...
Ya arkadaşlar epey oldu Figen'den ses-seda yok sanki... Ya da var da ben mi kaçırdım acaba?
Eminim ki, yine biryerlerde birilerine yardım etmekle meşguldur ama yine de merak ettim vallahi...
Görenlerin veya duyanların insaniyet namına...
bu sabah online olanlar listesinde görmüştüm.
Burda!!!
Kısa bir kaçamak yaptık 30 Ağustos tatiline bir iki gün daha ekleyip Side'ye gittik. Bu sabah döndük, aranıp sorulmak gerçekten güzel, cuma günü kırmızı koltuk konuğu seçilmiştim, p.tesi buralarda pek fazla kimse olmaz diye salı günü koltuk konuğunu seçmek üzere otelde biraz internete bağlandım o kadar.
Aslında anlatmak istediğim çok şey var, sırayla
Hoş geldin figen,
Hoşbulduk )
Figen'ciğim... Candostum hoşgeldin...
Hadi anlat bakalım, Side'de kimlere ne şekilde yardım ettin? Kimse beni "hiçkimseyle ilgilenmeden sadece ve sadece tatil yaptığına" inandıramaz...
Yine de değişiklik olmuştur senin için ve umarım dinlenebilmişsindir Figen... Sevgili Emre de bo bol anne ve babasıyla birlikte olma fırsatı bulmuştur bu arada. Ohhh... Bu seneden geçti ama seneye darısı başımıza ne diyeyim...
Özledim seni... Seni ve güzel yüreğini...
Tekrar hoşgeldin...
Eksik olma arkadaşım,
Valla ben telin ucundan iş yerime gönderilen kutuların haberini aldıkça mutlu oldum, gerçekten bu sabah geldim ve bu grubun üyelerinden LALEMRE'Nin Hacettepe ve SSK için gönderdiği 3 büyük kutu, Manisa'dan gelen bir kutuyu önce haberlerini almama rağmen görünce çok mutlu oldum.
Side'de kimsenin bize ihtiyacı yoktu ) Allah düşürmesin zaten, denizin ve güneşin tadını çıkarmaya çalıştık.
aman ne iyi yapmışssınız. evet özledik seni
E yapalım bir buluşma
Ya bakın kızlar... Bu Ankara buluşmaları beni fena halde çatlatıyor bilmiş olun...
Birşey değil... Kocam yanlış anlayacak yaaa... Allah Allah... Gece-gündüz Ankara Ankara sayıklayıp duruyorum. Adam ne var, kim var bu Ankara'da diye karşıma dikilecek yakında... O zaman beni kurtaracak mısınız bakiiim?