Kizimin,ve arkadasinin resimlerini cektirdik fotografcida, bayagi tuzlu olacak tanesi 15 dolar..Ama fotografci bize CD ye kaydedip verecegini ordan sececegimizi hatta email gonderebilecegimizi soyledi.. Simdi tabiki ciddi bir eleme yapacagiz. Ama biliyorum almadiklarimda aklim kalacak ve kimbilir kac tane onume cikaracak fotografci bayan. Bu CD den tab olamazmi.. yada basilabiliyormu CD den bilgisi olan varmi aranizda.. Zira eleme yarin ona gore belki birkac tane alip gerisini ucuza getiririm..
Sevgiler..
Cd geldi arkadaslar..birlikte resim cektirdigimiz arkadasimda bana mail yollamis.. Fotografci resimlerin ustune bir yazi yapistirmis yani sandigimz kadar saf degilmis.. Ama ben bir kac bilgisayar hilesiyle cocuklarin yuzune gozune gelmedigi resimleri
rotusladim hic gorunmuyorlar..fotografciya gittim 49 cente basicak bana cd satti buna yukle getir dedi..FUJI CD_R for photo 48x write speed..
ama yukliyemiyorum eksik program olsa gerek.. bilgisayardan anlayanlar!!! ne yukliyim de bu problemi hallediyim??
sevgiler