arkadaşlar cumartesi baharcığım ve ailesi misafirimdi çok güzel bir gün geçirdik) maceraydı valla önce kocam özgesuyu uyuttu tamam dedik sıra berende ama beren uyurmu cin valla neyse bütün ışıkları kapattık karanlıkta oturuyoruz beren uyusun diye bu arada kimsede çıt yok ve evet 30 dk uğraş berende iptal sıra bizde oturup sohbet edeceğiz ama nerde bahar özgesuyun sacını kesmek için makineyi getirmişti özgesuyun sacını kesmeye koyulduk baharla iki tren yolu yaptık özgesu uyandı yandık dedi bahar kaçtı ben özgesuyu tekrar uyuttum kulaklarını pamuk ile tıkadık kızımı bir güzel kabak kafa yaptık ohh kurtulduk derken bir uyandı hanfendi uyumak ne kelime ağlamakdan bir hal oldu sonra onu oynattık bu arada azda olsa sohbet edebildik evren semihi tavlada yendi bende intikam için hem baharı hemde evreni tavlada yendim sonra saat 24,00 gibi baharlar gitti biz spagetti ile kaldık başbaşa 1 de uyutabildik kabak kızımı ama çok güzel bir gündü baharcım tekrar seni evimde görmekten ne kadar mutlu olduğumu söylemek istedim eşin ve o tatlı oğluşunla tanışmaktanda mutluyum sevgiler canım muckks