1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Gün içinde telefon ile aldığınız siparişler karşında ki tutumunuz. D.Küçüksarı

Merhaba Arkadaşlar,

Atacan bana telefon ile sipariş verir oldu son bir haftadır. Anee sakı,seke,lala(çukolata), vs. Daha öncesinde telefona gelmediği için telefonda sesini duyabilmek için her istediğini akşamına çantamda taşıdım. Dün sakız istedi. Giderken unuttum(Evde mutlaka onun sevdiği meyveli sakızlardan olur). Eve gider gitmez her zaman ki gibi çantama saldırdı. Oğlum yok almadım dedim. Bana inanmadı çantamı açtı aradı yok. Nasıl öfkelendi içini boşalttı, çantamı attı. Eyvah galiba yanlış yapmışım düşüncesine kapıldım dünkü tepkisini görünce.

Sizde siparişler alıyor musunuz? Peki ne yapıyorsunuz?

Fikirleriniz için teşekkürler
    Sevgiler,

2. Re: Gün içinde telefon ile aldığınız siparişler karşında ki tutumunuz. D.Küçüksarı

ben en çok emmek = ekmek siparişi alıyorum lara işe ekmek alıp dönmek için gidilidğini sanıyor aman ona gerçeği söylemeyin
    ben her akşam bişey götürmemeye çalıştım deryacım . alışkanlık olmasın diye . lara da hemen elimdeki pakete , torbaya saldıryor ne aldın diye . ama bak sana ekmek aldık , bak sana yoğurt , bak meyve diyip kandırıyoruz . alışmadığı için tutturmuyor yaramaz bişey alınması için . bence birkaç gün ara ver . her akşam alınacak alışkanlığını unutturmaya çalış . yani büyüdükçe siparişler de büyürse diye korkudan

3. Re: Gün içinde telefon ile aldığınız siparişler karşında ki tutumunuz. D.Küçüksarı

ben hiç sipariş almadım oğlumdan.. telefon açtığında söylediği genelde

* anne bi dakka gelsene sana bişey soracağım
    * annecim bunu alabilirmiyim (ben telefonda neyi sorduğunu görürmüşüm gibi...)
    * anne ofis müsait mi, gelebilirmiyim ??

şimdiye kadar yiyecek v.s. siparişi almadım..

bilmeyenler için not: (evim işyerimin üst katında da)

Re: Gün içinde telefon ile aldığınız siparişler karşında ki tutumunuz. D.Küçüksarı

Canım bazen telefona bile gelmiyor niye işe gidiyon falan ben şu ara daha sıkıcı iç karartıcı şeylerle muhatap oluyorum yani.
    Ama sen sen ol gerekirse geri dön söz verdiğin herşeyi yap o zaman daha çok inanıp güveniyor sana.
    sevgiler canım.

?

evim işyerimin üst katında da)
    seni kıskandığımı söyleyebilirmiyim)
    Huzurunuz daim olsun İnşallah.

Ben merakla bekliyorum o günleri

Bu sipariş olayını ben hep kafamda kurmuşumdur derya, öykünün bir gün benden birşeyler istemesini dört gözle bekliyorum.

Hele en çokta neyi istiyorum biliyormusun, bir oyuncak mağazasına girdiğimizde ben bu oyuncağı almak istiyorum diye diretmesini...Gerçekten biraz daha büyüsede benden oyuncak filan istese bende onun seçmiş olduğu oyuncağı alabilsem. İnşallah çok pahalı şeyleri seçmez

Çiğdem

Çiğdemciğim biz de mama için işe gidiyoruz. "Baba nerede oğlum" diye sorunca "İş gidi, mama." yanıtını alıyoruz. Annem arkamızdan ağladıkça öyle söylediğinden mama için çalışıyor olduk.

Haklısın bir ara almıyayım. Ama bugün telefona gelmedi Aneeee diyişini duymadım ama olsun akşam bol bol söyler.

Re: Gün içinde telefon ile aldığınız siparişler karşında ki tutumunuz. D.Küçüksarı

Neyseki sipariş faslı bitti bizde.

Şimdi "anne akşam Carousel'e gidiyormuyuz?" diye soruyor.

Malum oyuncak modasını takip ediyor arkadaş..

O günlerde gelecek merak etme

Seldacığım hiç merak etme o anı da yaşayacaksın.

Biz şimdi beyefendi bizim seçtiklerimizin içinden birtane seçmesine izin veriyoruz. Canım oğlum anlıyor hiç direkmeden bir oyuncak alıyor. Gel gelelim kasada parasını ödemek için aldıklarında kıyamet kopuyor. En son carrefour' da Toys R usda bir savaş verdi galip geldi babamızkoşup aynı oyuncak getirdi ve barkotu öyle okuttuk. Şimdi Atacan' a aldıklarımızın parasının ödendiğini bunun içinde öncelikle barkodun ne olduğunu öğretmemiz gerekiyor .

Şimdi eğer kendisinin seçmesine izin verirsek sürekli tren almak istiyor evde 4 tren oldu. Bizim seçmemiz de bu yüzden

Deryacım sana kendimden örnek vereceğim.

Babam her akşam işten belinde gazete ile gelirdi. Bende evleninceye kadar bu okuma alışkanlığı sürdü.

Bu babama olan sevgimi azaltmadı. Babamı gazete için bekler olmadım fakat gazeteyi istemeyide bırakmadım.
    Babam bana gazete getirmeye belli bir zamandan sonra başlamadı. Ben doğmadan evvelde hergün alırmış.

Bence eve birşey getireceksen böyle şeyler olabilir. Önceleri yırtar kırar belki ama sonunda oda benim gibi ilgilenebilir.

Sevgilerimle,