haftsonu derin temizlik var evde..ama su dusakabinin camlari hep mat hep kirecli ne kullansam cikmiyor.
banyo mutfak odalar icin var mi onerileriniz ? soyle heryer icime sinsin piril piril olsun istiyorum.tskler
haftsonu derin temizlik var evde..ama su dusakabinin camlari hep mat hep kirecli ne kullansam cikmiyor.
banyo mutfak odalar icin var mi onerileriniz ? soyle heryer icime sinsin piril piril olsun istiyorum.tskler
DUSA kabın ıcın cılıt bang kullanıyorum
sıkıp bı bes dakka bekletıp yumusak sungerle sılıyorum pırıl pırıl oluyor
Halı ve koltuklarıda aspırıxle temızlıyorum tertemız oluyor
bu aspirixi nerede bulabiliriz acaba...derensima yazdı:
Dusakabin'in camlarini eski bir lif ve sabun ike temizliyorum.
Lif'i dusa girerken yanima aliyorum, uzerine biraz sampuan, vucut sampuani sIKiyorum, bir guzel siliyorum.
Ondan sonra kendi dusumu alip, camlari duruluyorum. Cikmadan da eski bir tshirt ike kuruluyorum. Piril pirillar. Hemde hic birzaman aman simdi dusakabileri temizlemem gerekiyor stresine girmiyorum. Hergun temizleniyorlar zaten.
Garfield demistiniz, buyrun size garfield tarzi temizlik
Gecen gun baktim, benim bu sekikde ara sira emre'nin banyosunu da kullanmam gerek. :lough:
Ay bir akılı ben varım sanıyordum :lough: Ben de kızım duştan sonra oynamayı seviyor, aynı şekilde başka bir duş ponponunu veriyorum şekiller yapıyor ovalıyor yıkıyor :lough:Eb®u yazdı:
Ondan sonra kendi dusumu alip, camlari duruluyorum. Cikmadan da eski bir tshirt ike kuruluyorum. Piril pirillar. Hemde hic birzaman aman simdi dusakabileri temizlemem gerekiyor stresine girmiyorum. Hergun temizleniyorlar zaten.
Aynen ben de bu şekilde yaparım. Hiç ayrıca duşakabin sildiğimi hatırlamıyorum.
Eb®u yazdı:
Dusakabin'in camlarini eski bir lif ve sabun ike temizliyorum.
Lif'i dusa girerken yanima aliyorum, uzerine biraz sampuan, vucut sampuani sIKiyorum, bir guzel siliyorum.
Garfield demistiniz, buyrun size garfield tarzi temizlik
Gecen gun baktim, benim bu sekikde ara sira emre'nin banyosunu da kullanmam gerek. :lough:
Marketlerde bulunuyorKızım_Aleynam yazdı:
bu aspirixi nerede bulabiliriz acaba...derensima yazdı: