Sitede sorun mu var???

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • efenin_annesi
    Daimi Üye
    • 8385

Sitede sorun mu var???

Dün açtığım "Eurovision şarkısı" ile ilgili forumumu açıyorum ama yarısını görüyorum, yarısı yok...

Kim çaldı forumumun yarısını yahu???...

Şeytan aldı götürdü, satamadan getirdi, desem geri gelir mi acep forumun yarısı yerine...

Forum genel sayfasında son cevap yazan DMT görünüyor ama forumu açtığımda en son benim Burçin'e yazdığım cevabın yarısı görünüyor...

Valla yazdığım cevabın tamamı da forum sayfasının en alt kısmı da görünmüyor, şaşkınım...

İşte o sayfanın en alt kısmı ahanda böyle görünüyor;

Yeşiiimmm, tamam biliyorum sana tembelk dedim diye bana kızgınsın ama ben o yarım görünen cevapta Burçin'e binbir emekle videoyu nasıl yüklediğimi anlatmıştım yahu, geri getir forumumun yarısını, emeğe saygı lütfen yaniiiii...
  • imported
    Admin
    • 19582

Re: Sitede sorun mu var???

Murat baktı, tepkisi" allahallahhhh, allahallahhh" şeklindeydi. Siteyi cin çarptı herhal Şimdi apartman toplantısına indi gelince bakacak, cini bulacak.. ama ilginç gerçekten

Comment

• imported
      Daimi Üye
      • 8385

Yeşim_Yıldırım yazdı:
      Murat baktı, tepkisi" allahallahhhh, allahallahhh" şeklindeydi. Siteyi cin çarptı herhal Şimdi apartman toplantısına indi gelince bakacak, cini bulacak.. ama ilginç gerçekten
      Garip şeyler yaşar mısnız? forumuna cevap olarak bunu yazacağım kehkehkeh...

Fincanım yok, şuyum yok, buyum yok dedin dedin dün akşam, aha bak forumun bir kısmı yok, hihohayyyttt... :lough: :lough:

Comment

• imported
        Admin
        • 19582

He falla, işte garip bir olay Ben fincan, peynir felan gelir derken cin geldi :lough:

Comment

Working...
        X