Bu Atlantik bizim icin bitmistir....Darisi isteyen başkalarinin başına. Geldi Gordu Gokova 209 seni yendi
Bu Atlantik bizim icin bitmistir....Darisi isteyen başkalarinin başına. Geldi Gordu Gokova 209 seni yendi
gozun aydın cancagızım
hadi gözün aydın..daa, sen görebildin mi?
teyet geçtiniz, di mi
Valla ben asıl seni tebrik ederim .Atlantiği geçmek daha kolaydı eminim
tesekkurler arkadaslar.
kocam bir aydir yelkenliyle atlantigi geciyordu. daha bulusamadik maceralarini dinleyemedim. daha flort ederken bu hayalinden bahsetmisti de ben "tabii tabii sen nasil istersen" demistim. hani pembe panjurlu ev gibi dinlemistim ama kazin ayagi oyle degilmis meger kafaya koymus.
simdi hayallerini gercege donusturdugu icin kendisiyle gurur duyuyorum.
Aaaa Berna,
İlk kez duydum bunu..
Gözünaydın..
Eşine de brawo,böyle bir hayali gerçekleştirmek ciddi bir yürek ister(aklıma birden hani filmlerde olur ya,fırtına falan öyle sahneler geldi)
Ay ciddi misin?Süper.Bayılıyorum böyle idealleri olup onu başarabilen insanların azmine.Tebrikler.
bitmeden yazmak istemedim. sukur bitti. oldukca firtinali gunler atlattilar. hatta onlar gecerken dev bir silep atlantikte bozuldu. haberler falan gostermis dalgalari. ben moralim bozulmasin diye seyretmedimTılsım yazdı:
Aaaa Berna,
İlk kez duydum bunu..
Gözünaydın..
Eşine de brawo,böyle bir hayali gerçekleştirmek ciddi bir yürek ister(aklıma birden hani filmlerde olur ya,fırtına falan öyle sahneler geldi)
bu sabah konustuk. bu sabah ilk defa catal bicak kullanarak sicak yemek yedik hem de bulasiklari biz yikamadik diye seviniyordu
Ben yine de diyorum ki ,senin işin Atlantiği geçmekten daha zordu.Asıl sana prafooblueblue yazdı:
bitmeden yazmak istemedim. sukur bitti. oldukca firtinali gunler atlattilar. hatta onlar gecerken dev bir silep atlantikte bozuldu. haberler falan gostermis dalgalari. ben moralim bozulmasin diye seyretmedimTılsım yazdı:
Aaaa Berna,
İlk kez duydum bunu..
Gözünaydın..
bu sabah konustuk. bu sabah ilk defa catal bicak kullanarak sicak yemek yedik hem de bulasiklari biz yikamadik diye seviniyordu
toplamda 3 kere konustuk. 3.de adayla konustular. kizim basladi ben cok hastalandim, kustum, kardesim de kustu, yastiga da kustu vs vs diye anlatmaya. zaten 1 dakika konusuyoruz kusmuk muhabettinden bıktırdı adami. kizim sus dert anlatma onun derdi basindan askin diyorum hala anlatiyor :lough: kadin kismi cok konusuyor velhasil :lough:Kardelen_Anci yazdı:
Ben yine de diyorum ki ,senin işin Atlantiği geçmekten daha zordu.Asıl sana prafoo